Køb bog om salg eller tilmeld salgskursus

På Resultatskaber.dk finder en bog om salg, der hedder "En sælgers bekendelser". Du kan også tilmelde firmaet et salgskursus online.

 

Bog om salg

Du kan købe en bog om salg hos Resultatskaber.dk. Navnet på bogen er "En sælgers bekendelser". Denne bog giver dig et godt kendskab til salg. Hvis du aldrig har haft træning i salg, så har du meget at lære. "En sælgers bekendelser" er en grundlæggende bog, som mange forskellige typer af sælgere kan have glæde af. Hvis du vil være en bedre sælger, så kan Rolf Høegh også give jer salgskurser. Resultatskaber.dk er en hjemmeside af Rolf Høegh, hvor han fokuserer på at hjælpe andre virksomheder til succes. Rolf Høegh kan vise dig vejen til mersalg. Han har mange erfaringer indenfor salg, og han er uddannet i IBM. Han står også for den succesfulde virksomhed Place2live. Hvis du vil vide mere om salg, så er det en god ide at tilmelde dig hans nyhedsbrev. Rolf Høegh giver dig mulighed for at finde vejen til succes. Salgsteknikker er nødvendige at finpudse, når man skal sælge sit produkt i en hvilken som helst virksomhed.

Salgskursus

Bestil et salgskursus og få gang i forretningen. Resultatskaber.dk tilbyder forskellige typer af slagsen, der kan hjælpe jer med at sælge mere end nogensinde før. Resultatskaber.dk tilbyder f.eks. interne salgskurser. Hvis I vælger disse, så kommer Rolf Høegh ud til jer, og han tager udgangspunkt i jeres virksomhed. I kan også vælge de åbne salgskurser, hvor han holder foredrag for mange forskellige virksomheder på en gang. Han har også udviklet en test, som gør, at du kan undgå fejlansættelse af sælgere. Tag elevatoren til succes på hans hjemmeside. Rolf Høegh kan betyde forskellen på succes og fiasko i virksomheden. Det er hele tiden nødvendigt at træne salgsteknikker, hvis man vil opnå sit fulde potentiale som sælger.