Køb reklame søjle, reklameballon, visitkort mm. online

Læs meget mere om det store udvalg inden for reklamesøjler og lignende og de muligheder, de giver, på Airboozt.com eller nedenfor:

 

Reklame søjle

En oval reklame søjle er en genial måde at skille sig ud fra mængden på. Størrelsen, formen, farverne og lyset er alt sammen med til at sende et unikt og opsigtsvækkende signal til de mulige købere. På messer, hvor der ofte er meget lidt plads til hver stand og bod, er det vigtigt at gøre sig bevidst, hvordan man bedst og mest effektivt udnytter den plads, man har til rådighed. Fordi den ovale reklame søjle fylder vertikalt i stedet for horisontalt, optager den et minimum af det rum, man har til rådighed samtidig med, at den skaber blikfang på lang afstand, idet den rager op over de forskellige boder og stande. En reklame søjle er nem og hurtig at sætte op, og der er et væld af muligheder for at sætte sit eget præg på dens design, så dens signalværdi bliver maksimal. Airboozt.com har en kørende sælger, der gerne kommer ud og fortæller nærmere om, hvilke muligheder man har med en oval reklame søjle.

Reklameballon

En suveræn måde at reklamere på udendørs er ved hjælp af en oppustelig reklameballon eller et oppusteligt luftskib. Reklameballonerne indeholder et overraskelsesmoment og en smule humor, idet man ikke ser dem alle steder i bybilledet i modsætning til almindelige plakater, der nemt drukner i hinanden. De optager meget lidt plads, idet de befinder sig højt oppe i luften og er dermed en effektiv måde at skabe blikfang i det offentlige byrum.

Visitkort plastik

Visitkort af plastik er smartere end de almindelige af pap, fordi de er mere slidstærke og langtidsholdbare. Teksten forsvinder ikke, selvom de bliver hevet op af pungen eller lommen flere gange, og plastikken giver dem et mere professionelt og poleret udtryk.