Professionelle løsninger til digital asset management

Arbejder du med produktbilleder og videoer og oplever du udfordringer med at håndtere dem, så er digital asset management helt sikker noget for dig. Besøg Perfion her www.perfion.dk og se deres professionelle løsninger inden for digital asset management og andre løsninger til multi-channel-marketing.

 

 
Perfion.gif

Digital asset management

Perfion er en virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle gode og brugervenlige løsninger til dit multi-channel-marketing. Du finder Perfion her www.perfion.dk, hvor du kan læse mere om deres digital asset management og andre løsninger inden for multi-channel-marketing. Oplever du for eksempel at dine produktbilleder og filer er ved at være svære at håndtere, så tilbyder Perfion digital asset management, der kan lette dit arbejde med dine produktbilleder, videoer og andre filer. Digital asset management er et system, der gør det muligt for dig at have dine billeder og filer et sted. Se hvordan digital asset management giver dig mulighed for at have dine filer et sted her www.perfion.dk. En anden fordel ved digital asset management fra Perfion er, at du ikke behøver at tænke over, hvilken størrelse dine billeder har. Digital asset management skalerer nemlig automatisk dine billeder, så de passer til dine forskellige platforme. Klik ind her www.perfion.dk og læs mere om skaleringsværktøjet i digital asset management. Digital asset management er kompatibel med dine andre it-løsninger, hvilket gør at du ikke behøver at skifte dine andre programmer ud for at køre digital asset management.

Perfion

Klik ind her www.perfion.dk og læs mere om, hvilke programmer digital asset management samarbejder med. Med digital asset management fra Perfion får du altså ikke bare en super løsning til at håndtere dine produktbilleder, men du får også en løsning, der er kompatibel med alle dine andre programmer.