Bestil en Innovation Living sovesofa og tilbehør som fx en rullemadras hos Futon House

Futon House tilbyder rullemadrasser, futoner og sovesofaer som fx fra Innovation Living. Du finder moderne, kompakte og stilfulde sovemuligheder på futonhouse.dk.

 

Innovation Living sovesofa – et skønt design

Man forbinder typisk studenten med sovesofaen, da dette møbel gør det enkelt at spare plads. Det er dog ikke den eneste demografi, som kan nyde en sovesofa som fx dem fra Innovation Living, man finder hos Futon House. De er også perfekte til gæsteværelset, når svigermor eller barndomsveninden kommer på besøg og skal overnatte. Når man sover, har man en rigtig fin og komfortabel sovesofa, der er rar at ligge i. Midt på dagen kan man benytte den som sofa til at se Tv i, eller blot ligge og nyde en god bog. Se de minimalistiske sovesofaer fra Innovation Living hos Futon House, og bliv fristet.

Køb en rullemadras i bomuld på futonhouse.dk

En god rullemadras er vigtig af mange årsager. Den sikrer en bedre hygiejne og mindre slitage af din seng samt en god komfort, hvilket naturligvis resulterer i en bedre søvn. Futon House sælger rullemadrasser i rent bomuld, og du kan også finde faconlagener i 100 % bomuld online på futonhouse.dk. En rullemadras er en relativ billig investering i forhold til den nye futon seng. Udvalget hos Futon House byder på forskellige japansk-inspirerede futon senge i en rigtig høj kvalitet med rene linjer og harmoni. Du får altså et æstetisk mesterværk samt en lækker seng, der er god for ryggen, i én løsning.

Køb din nye futon-inspirerede seng hos Futon House, hvor du også kan finde en Innovation Living sovesofa. Futon House har selvfølgelig også masser af tilbehør til sengen heriblandt en rullemadras, der forlænger dens levetid eller faconlagener i rent bomuld. Hvis du ønsker moderne og minimalistiske løsninger, så kommer du til at elske udvalget på www.futonhouse.dk. Se også sortimentet af tatami måtter, sengeborde og plaider – alt sammen i de bedste materialer i elegante design med japansk inspiration.

Futon House