Bestil produkter fra blandt andet 8000C eller se på et bredt udvalg af lampeborde fra flere mærker

Bolighuset Werenberg er en møbelbutik i Brenderup, som sælger mange forskellige flotte designermøbler til gode priser. Skal du bruge et lampebord eller et spisebord fra 8000C, så læs mere her.

 

 

Tidsløse spiseborde fra 8000C

Hos Bolighuset Werenberg kan du finde et bredt udvalg af forskellige møbler til gode priser. Du udvælger og håndplukker møbler fra danske og udenlandske designere og bolighuse, som laver kvalitetsprodukter i smukke designs, og derfor kan du være sikker på at du nok skal kunne finde noget helt særligt i butikken. Hvis du skal bruge et nyt spisebord, så kan du fx kigge på sortimentet af produkter fra 8000C, som laver flotte spiseborde i tidsløse designs. Der er forskellige skarpe designs i sortimentet fra de danske mærke, som er nyt på markedet, men som ikke desto mindre har gjort sig bemærket. 8000C laver også stole og forskellige andre møbler, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til en god pris på siden. Vælg imellem mange flotte designs og find lige det spisebord, du skal bruge. 8000C laver fx smarte borde, der kan foldes ud og den slags.

Lampebord fra mærker såsom AU Maison og Trekanten Hestbæk

Hos Bolighuset Werenberg kan du finde alt i møbler til alle hjemmets rum. Her er mange smukke designs til salg, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge. Hvis du fx leder efter et godt lille lampebord i et smukt designs, så er der et utal af søde små lampeborde til salg på siden. Mange mærker som fx AU Maison, 8000C, Trekanten Hestbæk og Wendelbo har givet deres bud på dette lille bord, som egentlig mest har til formål at der skal kunne stilles en lampe på det. Et lampebord har ofte en hylde nedenunder, hvor der kan lægges bøger og blade, og der er jo også altid plads til en kop kaffe på sådan et lille sødt bord. Man kan sige, at det minder om et sofabord, men at det blot er mindre. Der er forskellige gode borde af den slags til salg på siden, og du vil nok kunne finde et der passer til din sofa eller lænestol.

Bolighuset Werenberg logo