Borghus Design tilbyde rustikke microcement gulve og moderne epoxy plankeborde

Hos Borghus Design kan du finde nyt nordisk design i verdensklasse. Læs microcement gulve eller om et unikt epoxy plankebord her.

 

Epoxy plankebord

Borghus Design er møbelsnedkere med ekspertise inden for bl.a. træ, epoxy og microcement, og det giver nogle helt unikke kombinationer. Forestil dig fx et epoxy plankebord, hvor der er skåret et hul igennem hele planken med form som en flod, der bugter sig, og dette hul efterfølgende er blevet fyldt op med indfarvet epoxy, som er hærdet og nivelleret med træet, pudset og at hele bordet siden er blevet behandlet med god, slidstærk og smuk træbehandling. Kan du forestille dig det? Eller klik ind på borghusdesign.dk og se på deres River Table, for det er lige akkurat sådan det ser ud. Med sådan et epoxy plankebord i stuen er du sikker på en unik smag, for hvert enkelt bord er unikt, da træet aldrig er det sammen og flodens form heller ikke. Klik ind på deres side og se de flotte epoxy plankeborde, som laves på værkstedet i Aarhus og sælges til hele landet.

Microcement gulve

Borghus Design laver også microcement gulve, som støbes hos kunden, og dette er et fantastisk godt gulv, med meget spil og liv i. De mange forskellige smukke farver, som microcement kan få gør det let for dig at finde den helt rigtige farve til dit hjem. Et microcement gulv er ideelt til køkkenet eller badeværelset, hvor det er godt at have et super slidstærkt gulv, som både er super æstetisk, men også holdbart, slidstærkt og let at rengøre med børste og skrubbe. Det er et super gulv, som helt sikkert vil være noget for dig, hvis du kan lide den rustikke, men glatte nordiske stil. Deres super smukke gulve laves hvor som helst i dit hjem, og ingen opgave er for lille til dem, så du kan altid kontakte dem og spørge, hvad dine muligheder er. De mange forskellige slags gulve sælges til gode priser på siden, og du kan helt sikkert få det, som du vil have det.

Borghus Design