Design selv en personlig palle sofa med unikke rygpuder via mystack.dk

Design selv en palle sofa, der er helt din egen. MyStack skaber forudsætningerne for, at du kan sætte dit eget præg på dit møbel. Vælg fx mellem personlige rygpuder af en bæredygtig kvalitet på mystack.dk.

 

Hvad med at designe din egen palle sofa?

Har du en ide, men mangler du materialer til sofaen? MyStack er behjælpelige med alt fra betræk, hynder og paller til hjul og pallerammer. For hvert eneste modul, har du altid en række muligheder, hvilket betyder, at der er hundredvis af forskellige måder, hvorpå du kan designe din egen palle sofa. Når man designer en palle sofa fra bunden af, ender man ud med et produkt, man kan være stolt af. Det er ikke bare et møbel ligesom alle de andre, man har stående, men det kan have en vis affektionsværdi. Står du lidt på bar bund, og ved du ikke helt, hvordan du skal komme i gang med at designe en personlig palle sofa? MyStack har som vision at give gode rammer for, at kunder kan slippe deres egen kreativitet løs, og det betyder også rådgivning, hvis du er gået i stå med dit palleprojekt.

Køb en ny rygpude af en bæredygtig kvalitet hos MyStack

En essentiel del af at bygge en palle sofa, man er tilfreds med, er valg af rygpude. MyStack sælger bæredygtige rygpuder med betræk inkl. modeller med udendørsbetræk, som naturligvis kan tåle at stå på terrassen. For et lidt anderledes look, kan du også vælge en rygpølle både som stor eller lille. For hver model, har du en masse forskellige stoffarver at vælge mellem. Det er vigtigt, at du tænker resten af møblet ind over dette. Man kan med fordel skabe lidt kontrast med puderne i forhold til resten af møblet fx ved at have sofaen i en klassisk mørk farve, men vælge en mere skrigende farvevariant til rygpuden.

Køb en miljøvenlig palle sofa af restmaterialer, du selv har været med til at designe, på mystack.dk. Vælg mellem unikke rygpuder af topkvalitet hos MyStack, som passer til det indtryk, du ønsker for sofaen.

MyStack