En komfortabel loungestol og lamper til skarpe priser forhandles hos ILVA Max Jessen Terndrup

ILVA Max Jessen Terndrup har et flot udvalg af møbler i deres store outlet, og du kan bl.a. finde designer lamper samt en smuk loungestol, hvis du står og mangler sådan en.

 

Lamper fra populære mærker

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du finde alt i møbler, for de har et kæmpe outlet med gode priser på møbler fra mange forskellige designere og møbelproducenter. Der er bl.a. et stort udvalg af lamper og belysning til alle hjemmets rum. Skal du bruge lamper til loftet eller gulvet, toilettet eller soveværelset, over spisebordet eller sofabordet, i garagen eller over komfuret, så kan du finde det, du mangler på www.max-jessen.dk. Der er bl.a. lamper fra Halo, som laver nogle vildt søde designs med store lyspærer og super smukke fatninger i bl.a. træ og mange andre materialer. Der er også lamper fra Kuudoo, som laver nogle smukke og ret sjove nærmest levende designs af gulvlamper med højtalere og vinkølere i. Disse sjove designs har mange funktioner i en, og er perfekte til sommeraftnerne på terrassen, hvor man skal bruge smukt lys, musik og kølig hvidvin. Læs mere om de mange forskellige lamper på hjemmesiden, hvor du uden tvivl kan finde lige det, du skal bruge til en god pris.

Loungestol i høj kvalitet

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du også finde forskellige loungestole til gode priser. Der er bl.a. mærker som Rydeberg, Ferm Living, Svend Skipper, Norr11 og HAY i butikken, som alle har givet deres bud på smukke loungestole. Det er en stol, som vel ligger midt imellem en lænestol og en spisebordsstol. Det er en stol, som er enormt behagelig, men som ikke tager så meget plads som en traditionel lænestol. En loungestol kan placeres i entreen som æstetisk objekt, men som samtidig har den funktion at man kan sætte sig i den for at tage sine sko af og på. Den kan også placeres i hyggekrogen, hvor man kan sætte sig og læse i den eller lytte til et godt album på anlægget. Det er den slags stol, man ikke tager en lur i, men man sætter sig for at slappe af eller koncentrere sig.

ILVA Max Jessen Terndrup