Få smuk belysning i hjemmet med Bestlite gulvlamper og Artemide lamper

Er du på udkig efter designerlamper i enten klassisk eller moderne stil, så finder du det hos Designerlys.dk. Her kan du bl.a. finde en Bestlite gulvlampe, som er perfekt til dig, der ønsker en gulvlampe i et klassisk design. Du finder også Artemide lamper i forskellige modeller.

 

Smuk og praktisk Bestlite gulvlampe

Hos Designerlys.dk finder du lamper fra Bestlite, som er et at de mest klassiske brands, du finder på siden. Bestlites Bl 1 lampe blev verdenskendt efter at have stået på Winston Churchills skrivebord og har siden vundet en plads i mange danske hjem. På Designerlys.dk kan du købe en Bestlite gulvlampe, og du finder også andre modeller som pendler, væglamper og bordlamper fra Bestlite. En Bestlite gulvlampe er både smuk og praktisk. Lampen er udstyret med fleksible dele, som gør det muligt at rette lyset derhen i rummet, hvor du ønsker det. Det er derfor ikke nødvendigt at gå på kompromis med hverken stil eller funktionalitet. En Bestlite gulvlampe er perfekt til dig, som sætter pris på en smart lampe i et historisk design.

Artemide lamper - italiensk design og godt håndværk

Det italienske mærke Artemide har siden 1960 fremstillet lamper i innovative og smarte design. Artemide har designet flere populære modeller, hvoraf de mest kendte for os i norden er Tolomeo og Pierce modellerne. Artemide lamper er indbegrebet af italiensk design og godt håndværk, som er værd at investere i. Hos Designerlys.dk kan du købe Artemide lamper i både bord-, væg- og gulvlampemodel samt Pierce pendellamper. Artemide lamper passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor der er sans for simple og smukke former. På Designerlys.dk kan du læse mere om de forskellige lampemodeller og finde den helt rette lampe til dig, så du får den smukkeste belysning i hjemmet.

Designerlys.dk