Find fx en elevationsseng eller en continentalseng - www.sengespecialisten.dk

En af de ultimative sengetyper er en elevationsseng, som gør det muligt at indstille sengen efter behov. Den populære continentalseng er også at finde hos SengeSpecialisten, der er en storforhandler af brands som Dunlopillo, Wonderland, Auping m.m.

 

Den rette elevationsseng kan indstilles helt efter dit behov

Køb en lækker elevationsseng fra udvalget hos SengeSpecialisten. Der tilbydes modeller fra Tempur, Wonderland, Carpe Diem, Viva Beds og flere brands. Fællesnævneren for disse fabrikanter er kvaliteten. På www.sengespecialisten.dk kan du bestille en elevationsseng, hvor det er muligt at indstille støtten ved benene og nakken. Denne 2-punktsstyring gør, at du har maksimal kontrol over stillingen, så du altid kan have den rette komfort, hvad end du vil læse en bog eller sove. En elevationsseng er især et oplagt valg for mennesker med skader, som har brug for at kunne indstille sengen for at tilpasse skaden. Det kan fx være rygskader. Med en god elevationsseng er det muligt at lindre effekterne af et piskesmæld. Besøg sengespecialisten.dk, og læs mere om deres udvalg af senge, og kig også på deres boxmadrasser og plansenge.

Tag hen til den lokale SengeSpecialisten, og prøv en continentalseng

Den populære continentalseng kan selvfølgelig også findes hos SengeSpecialisten, som tilbyder mange modeller fra brands som Jensen, Wonderland, Carpe Diem og Tempur. Denne klassiske model er populær af mange årsager. Opbygningen gør, at der ikke er en revne i midten, som er et resultat af to madrasser sat sammen. En continentalseng har tre lag, som er en springmadras i midten og en topmadras i toppen. Nederst finder du en boxmadras. Det er selvfølgelig vigtigt at alle led er af en høj kvalitet, og der er sørget for kun at finde de bedste modeller fra anerkendte brands inkl. Dunlopillo og Viva Beds hos SengeSpecialisten. En continentalseng er typisk 180 x 200 cm, men det er muligt at finde mange forskellige typer af senge med vidt forskellige egenskaber på www.sengespecialisten.dk.

Shop en dejlig continentalseng fra Dunlopillo, Carpe Diem, Tempur m.m., og kig også på udvalget af elevationssenge fra Wonderland, Viva Beds og mange flere. Hos SengeSpecialisten får du altid den rette vejledning.

SengeSpecialisten