Find hængekøje med stativ og hængekøjestol i god kvalitet hos Tropical Hængekøjer

Når man virkelig skal slappe af, er der få måder man bedre kan gøre det, end med en dejlig afslappende hængekøje. Det kan de fleste der har prøvet at lægge i sådan én skrive under på. Du kender uden tvivl det klassiske hængekøje design, i alt sin herlige enkelthed. Men der findes faktisk også mere ”specifikke” hængekøje-design, med særlige fordele. Blandt andet kan man vælge en hængekøje med stativ, eller måske en hængekøjestol. To praktiske design, med samme komfort som almindelige hængekøjer. Læs mere herunder.

 

Hængekøje med stativ

Har du ikke lige to palmetræer (eller bare to æbletræer i haven) til at sætte din hængekøje op imellem på en varm sommerdag, hvor du gerne vil dase i skyggen med en god bog eller en lur? Så er en hængekøje med stativ det helt rette alternativ. Ved en hængekøje med stativ får man nemlig alle fordelene ved en almindelige hængekøje, altså at man bare kan ligge og have det godt og nyde livet, samtidig med at den i nogen tilfælde er noget mere praktisk. En hængekøje med stativ koster lidt ekstra, men faktisk kan de anskaffes til overraskende fornuftige og overskuelige priser, hvis man shopper hos forhandlere som www.haengekoje.dk.

Smart og komfortabel hængekøjestol

Lidt i samme dur som en hængekøje med stativ er en såkaldt hængekøjestol. I den kan du sidde og slappe af - den egner sig blandt andet perfekt til at læse en god bog eller dagens avis i - og bare nyde livet til fulde. En hængekøjestol kan både fås i net og i stof; det er primært en smagssag hvad man bør vælge. Lige nu finder du både hængekøjestole og hængekøje med stativ som en del af kataloget på Tropical Hængekøje.

Tropical Hængekøjer