Ib Laursen boliginteriør og brugskunst

Hos Villaluna.dk finder man et udsøgt sortiment af brugskunst og interiør fra Ib Laursen, der kan tilføje ethvert hjem lidt ekstra stil.

 

Villa Luna

Villaluna.dk tilbyder således et væld af kreative og skønne produkter, der vil skabe liv og glæde omkring sig. Det store udvalg i brugskunst henvender sig til alle, der elsker at være kreativ og sætte sig eget præg på hjemmets indretning og æstetiske udtryk. Således kan man skabe sin egen unikke stil både i hjemmet og i sin daglige påklædning. Man finder brugskunst, interiør og modetøj fra nogle af da førende mærker og brands på markedet, heriblandt det populære Ib Laursen, Jeanne D'Arc Living, Falby Design, Krasilnikoff og mange andre. Hos Villaluna.dk finder man altid et stort udvalg af gode gaveidéer i flere forskellige prisklasser. Dermed kan man nemt finde en inspirerende gave til den helt rette pris. Besøg www.villaluna.dk og se det skønne og smukke udvalg af brugskunst, interiør og modetøj til gode priser.

 

Ib Laursen

Ib Laursen er kendt for at designe skønt brugskunst og interiør, der kan kombineres på kryds og tværs med stilarter og boligindretning. Således kan design fra Ib Laursen anvendes i indretningen sådan som man selv foretrækker det, og derved er Ib Laursen design med til at skabe en personlig stil og indretning i hjemmet. Ib Laursen formår at skabe brugskunst og interiør, der er både feminint og rustikt. Således finder man blandt andet mange skønne lysestager til både stearinlys og fyrfadslys, der har små fine detaljer og former. Med brugskunst og interiør fra Ib Laursen vil hjemmet blive mere helstøbt i dets udtryk, og en rød tråd vil løbe fra rum til rum. Brugskunst og interiør fra Ib Laursen skaber den sidste detalje til ethvert rum, og bringer derved liv og varme til hjemmet.