Kay Bojesen figurer og andet dansk design findes hos Brdr-sorensen.com

Hos Brødrene Sørensen finder du alt inden for godt, dansk design. Læs blandt andet om Kaj Bojesen og hans kendte figurer i træ på linket www.brdr-sorensen.com.

 

 

Kaj Bojsesen

Spørger man rundt omkring i verden, hvem der har produceret det flotteste danske design, vil langt de fleste svarer Kaj Bojesen, for Kaj Bojesen er så kendt i hele verden, at han faktisk er blevet udstillet på MoMA i New York, som er et af verdens største museer inden for moderne kunst. Kaj Bojesen er altså ikke bare design, der er tale om ren og skær kunst. På www.brdr-sorensen.com finder du masser af produkter fra Kaj Bojesen, og på hjemmesiden kan du købe dit helt eget stykke verdenshistorie fra Kaj Bojesen.

Kaj Bojesen kom i sin tid frem på at lave en stribe serier, som består af figurer i træ. Disse helt unikke figurer er indbegrebet af Kaj Bojesen, og især den lille træabe er blevet et symbol på dansk design. Der er mange forskellige serier inden for figurer i træ, og du finder mange af dem på www.brdr-sorensen.com. Hos Brødrene Sørensen kan du købe disse flotte figurer i træ direkte, og på www.brdr-sorensen.com finder du altid gode priser på Kaj Bojesen produkter.

Brødrene Sørensen

Følger du linket www.brdr-sorensen.com, kommer du ind på Brødrene Sørensens hjemmeside, og på denne side finder du et umådeligt stort udvalg af flotte designervarer inden for enhver kategori, man overhovedet kunne forestille sig. Brødrene Sørensen giver dig mulighed for at købe produkterne direkte igennem linket, og det gør det meget nemt for dig at købe designerprodukter. Følg linket og kom direkte til deres webshop her: www.brdr-sorensen.com. Denne webshop står altid åben for dig, og du kan altså handle design på ethvert tidspunkt af døgnet.

 

 

Brødrene Sørensen Logo.png