Køb møbelstof med flotte mønstre og jersey stof i skønne farver hos Stofdepotet.dk

Er du vild med at være kreativ foran symaskinen, så har Stofdepotet.dk fantastiske tilbud på møbelstof og jersey stof, der helt sikkert vil sætte gang i dine designprojekter. Besøg dem her www.stofdepotet.dk og tag på en inspirerende rejse rundt i deres univers af tekstiler med moderne designs.

 

Møbelstof med klassiske mønstre

Stofdepotet.dk er stedet for dig, der elsker at skabe designs med tekstiler i den bedste kvalitet. De har skabt et sand univers af tekstiler og tilbehør til alle, der elsker at sy. Er ud for eksempel i gang med at re-designe en lænestol, så har de et vidunderligt udvalg af møbelstof. Her finder du blandt andet møbelstof med flotte mønstre, der kan forny din lænestols udtryk. Det kan du gøre med det flotte møbelstof i hvid med store, røde hjerter. Møbelstoffet er lavet af 43% bomuld og 57% polyester, så det er meget nemt at holde pæn. Klik ind her på linket www.stofdepotet.dk og find det dejlige møbelstof med de flotte hjerter, så din stol kan komme tilbage i stuen.

Jersey stof med sjove dyr og skønne farver

Mangler du noget jersey stof, som du kan få lavet nogle flotte og stemningsfulde puder til havebænken, så har Stofdepotet.dk mange spændende typer. Her finder du blandt andet bomulds jersey stof med sjove, små lemurer. Lemurerne sidder i et stringent mønster på en baggrund af grønne blade. Bredden er 140 cm og det er fremstillet af 94% bomuld med 6% elastan, som gør tekstilet fleksibel at arbejde med. Det er utrolig skønt og vil uden tvivl give en dejlig atmosfære omkring din havebænk. Klik ind her på linket www.stofdepotet.dk og se det søde jersey stof med lemurer.

Sæt gang i kreativiteten med møbelstof og jersey stof fra Stofdepotet.dk. Besøg dem her www.stofdepotet.dk og tag på en inspirerende shoppetur i deres dejlige tekstiler.

Stofdepotet.dk