Lim fra Gorilla Glue og møbler til camping fra Crespo

Find det holdbare Gorilla Glue online, og shop en masse campingartikler fra Crespo hos Camping & Fritid Horsens.

 

Gorilla Glue lim hos Camping & Fritid Horsens

Du har måske allerede hørt om Gorilla Glue? Du finder lim fra dette brand hos Camping & Fritid Horsens, og der er i den grad tale om et kvalitetsprodukt. Denne lim er specielt velegnet til campingprodukter som fx telte og campingvogne. Det er nogle gange nødvendigt at foretage reparationer, mens man er på farten, og derfor er det en god ide at tage Gorilla Glue lim med. Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude, og man har behov for at lime noget sammen. Shop Gorilla Glue limen hos Camping & Fritid Horsens og få lim, der ikke efterlader limrester, og som samtidig ikke bliver opløst i vand. Der er alt i alt tale om super holdbar lim, som du kan shoppe på cfhorsens.dk.

De bedste campingmøbler på markedet fra Crespo

Du finder altid et skønt udvalg fra Crespo hos Camping & Fritid Horsens. Der er tale om et brand, som fremstiller møbler til campingturen, og der er tale om ergonomiske Crespo campingmøbler i højeste kvalitet. Find fx campingborde og skamler fra dette anerkendte campingmærke, der er anbefalelsesværdigt. Campingturen bliver bedre, hvis man har ordentligt udstyr med, som kan holde til mange campingture. Derfor er det en god ide at købe kvalitet i første omgang. Crespo campingmøbler kan holde i lang tid, selvom man er blandt de aktive campister, og derfor er det naturligvis et mærke, der er mange campingentusiaster, der har taget til sig. Du kan klikke dig frem til møblerne inde på hjemmesiden på www.cfhorsens.dk.

Hos Camping & Fritid Horsens er du i stand til at shoppe fra mange populære brands til campingturen. Der er fx tale om campingmøbler fra Crespo, men du har ligeledes adgang til stærk lim fra Gorilla Glue, der kan benyttes til at reparere dine campingartikler.

Camping & Fritid Horsens