Muubs brugskunst og Anne Linde bogreoler

Hos www.designme.dk finder du de skønne bogreoler fra Anne Linde og brugskunst fra Muubs.

 

Anne Linde bogreoler

Anne Linde har formået at skabe en lang række skønne bogreoler baseret på innovation og smukt design. Derfor får du også bogreoler, hvor mulighederne er mange og du selv sætter grænserne for din egen kreativitet med bogreolerne.
De skønne bogreoler fra Anne Linde laver hun i metal netop, så de kan formes i mange forskellige designs, og stadig bevare en høj funktionalitet. Anne Linde har derfor formået at skabe bogreoler til dig, som funktionelt er i top ligesom designet.
De skønne bogreoler fås selvfølgelig til en god pris hos www.designme.dk, og du bestiller dem direkte hjem til din dør. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål på telefonen. God fornøjelse med de mange skønne bogreoler fra Anne Linde, som du ikke finder til samme priser andre steder end hos www.designme.dk.

 

Muubs brugskunst

Muubs fantatiske brugskunst finder du i stor stil hos www.designme.dk. Her har man valgt af føre dette fantastiske rå og smukke sortiment af brugskunst, så du har muligheden for at få artiklerne til faste lave priser.
Muubs brugskunst er inspireret fra naturen og med henblik på at udtrykke de mange fantastiske naturkræfter, som finder på jorden. Derfor passer Muubs brugskunst også lige ind i den nordiske stil, og du vil ikke få svært ved at finde noget blandt sortimentet, som du vil falde for. Du finder alt lige fra køkkenrulleholdere til magasinholder i teak og meget andet fra Muubs hos www.designme.dk. Alt sammen i samme rå design, så du kan holde stilen i hele dit hjem.
Du kan se billeder af dette fantastiske sortiment af brugskunst på hjemmesiden, og her kan du også læse meget mere om de mange artikler, og hvad Muubs stor for.