Piet Hein porcelæn og Arne Jacobsen vægure forhandles

Kunne du tænke dig at gøre dit hjem endnu mere indbydende og stilfuldt, bør du besøge Bolig-kilden og tage et kig på deres store sortiment af elegant brugskunst, pynt og interiør. Her forhandles der alt fra smukt Piet Hein porcelæn til klassiske Arne Jacobsen vægure.

 

Elegante former og blide farver med Piet Hein porcelæn

Der er ikke meget porcelæn, der kan hamle op med Piet Hein porcelæn. De elegante former og blide farver kan give ethvert hjem et ekstra strejf af stil og ynde, og hos Bolig-kilden forhandles der altid et spændende udvalg. Piet Hein porcelæn er velegnet til både formelle sammenkomster og afslappede middage, og hos den populære forhandler, kan du finde mange produkter til særdeles skarpe priser. Der tilbydes Piet Hein porcelæn i form af tallerkener, både til frokost, middag og dessert, i både sort og hvid. Uanset middagsbordets farveskala, kan du derfor finde et passende match med Piet Hein porcelæn fra Bolig-kilden. Gå på opdagelse i det lokkende sortiment af Piet Hein porcelæn og lad dig forføre af skønne former og farver.

Arne Jacobsen vægur hos populær forhandler

Mangler væggene pynt derhjemme og vil du ikke gå på kompromis med æstetik og design, så er et vægur fra Arne Jacobsen lige sagen. Det danske designikon har høstet stor anerkendelse, både herhjemme og internationalt, hvilket ikke kommer som en overraskelse, hvis man ser nærmere på Arne Jacobsen vægure. I sin tid tegnede Arne Jacobsen tre vægure til tre smukke bygninger i Danmark, og det er disse du kan finde hos den populære forhandler. Du kan både finde modeller af det Arne Jacobsen vægur der hænger på Århus Rådhus, samt det der hænger på Rødovre rådhus og Danmarks nationalbank. Arne Jacobsen vægure kan fås i flere forskellige størrelser og til ganske fornuftige priser. Se nærmere på de forskellige modeller og giv dine vægge kulturhistorie og stil.

Bolig-Kilden