Se de fine tilbud på en folde ud seng og gode sovesofaer

Moderno er en anerkendt forhandler af møbler til hjemmet i skandinavisk design. I deres sortiment finder du alt lige fra en folde ud seng, som kan hænge på væggen, til alverdens gode sovesofaer. Du bør ikke snyde dig selv for et kig på deres webshop www.moderno.dk, hvor du uden tvivl kan gøre en god handel.

 

Moderno har en velassorteret kategori, hvor du kan finde en ny folde ud seng

Har du brug for en pladsbesparende seng til enten gæsteværelset, sommerhuset eller lejligheden, kan det helt sikkert betale sig at investere i en folde ud seng. Hos Moderno finder du en hel kategori af vægsenge, som alle sammen kan hænge på væggen og kun foldes ud, når de skal bruges. Fordelen ved en folde ud seng er, at den optager minimal plads, og samtidig kan slås ud på to sekunder. Den er altså super praktisk, og komforten er samtidig i top. Køber du en folde ud seng er du garanteret en god nattesøvn hver eneste nat. Har du ikke selv tiden eller evnerne til selv at montere din folde ud seng, kan du for kun 1.495,- få den monteret i dit hjem. Bestil din nye seng hos www.moderno.dk og få den leveret gratis.

Gode sovesofaer i lækre designs

Hos Moderno vægtes kvalitetsmaterialer og moderne design højt, hvilket også kommer til udtryk i deres store udvalg af gode sovesofaer. De har samlet sovesofaer fra den øverste hylde, og alle de gode sovesofaer har hver deres smarte funktioner og egenskaber. Dine gæster er altså sikret en god nats søvn med de stilfulde og komfortable sovesofaer. I deres udvalg finder du gode sovesofaer i et væld af forskellige materialer såsom blødt PU læder eller snavsafvisende mikrofiber. Det betyder, at du kan finde en sovesofa, som passer perfekt til lige præcis din indretningsstil. Du kan tjekke udvalget af gode sovesofaer ud på deres hjemmeside www.moderno.dk eller besøge et af deres showrooms.

Moderno