Smarte senge til gode priser

Er du på udkig efter gode møbler til soveværelset, så har Lavpris Sengeexperten senge tilbud til gode priser. Besøg dem her, www.lavprissengeexperten.dk,og find deres smarte, billige senge, så du kan få en god nattesøvn.

 

 

Senge tilbud til gode priser og med stor komfort

Lavpris Sengeexperten er en fantastisk forhandler af møbler til soveværelset. De har samlet et godt udvalg, som kan skabe de bedste rammer for din nattesøvn. Hos dem finder du altid gode senge tilbud, der kan give dig en komfortabel søvn. Mangler du for eksempel en kontinentalseng, som du er på udkig efter, så finder du den populære model Magtal. Magtal er en 140 cm x 200 cm kontinental seng, som har en solid træramme og flotte ben i massivt træ. Madrassen indeholder kraftige Bonnell fjedre med en trådtykkelse på 2,2 Ø. Fjederlaget er 13 cm højt og afsluttes med en komfortabel skumplade. Klik ind her på linket, www.lavprissengeexperten.dk,og læs mere om deres udvalg af kontinentalsenge til gode priser.

Billige senge til de større børn

Er du på udkig efter billige senge til dine større børn, så har Lavpris Sengeexperten mange forskellige singlesenge i god kvalitet. Her finder du blandt andet billige senge med boxmadrasser, såsom den populære model med dobbelte fjedre. Den måler 90 cm x 200 cm og har solide ben i stål med en højde på 23 cm. Boxmadrassen har pocket fjedre i øverste lag med en topmadras i latex. Der er en solid ramme omkring sengen, der stabiliserer madrassen og benene. Klik ind her på linket, www.lavprissengeexperten.dk,og find mere information om deres billige senge til de større børn, så de kan få en god nattesøvn.

 

Lavpris Sengeexperten