Stort udvalg af Bestlite lamper og Design By Us lamper i glas hos Designerlys.dk

Designerlys.dk i Ebeltoft har fantastiske og flotte designer lamper i lange baner. Her kan du finde lige præcis den lampe, som du altid har ledt efter, og hos Designerlys.dk er de serviceminded til fingerspidserne. De ønsker at gøre deres kunder glade med kvalitet, funktionalitet og flot belysning. Så lige meget om du søger Bestlite lamper, en Le Klint pendel, KS lampeskærme eller måske Design By Us lamper i glas, så står de klar til at give dig hjælp, råd og vejledning hos Designerlys.dk.

 

Bestlite lamper

Bestlite er en af de mest klassiske mærker, som de fører hos Designerlys.dk. En klassiker som Bestlite lamperne Bl 1 er dog også helt uden sammenligning og blev verdenskendt for at have stået på skrivebordet i England hos Winston Churchill i hans bunker under Whitehall. Bestlite lampernes klassiker har høstet anerkendelse verden over og kan i dag findes på London Design Museum. Bestlite lamperne Bl 1 fremstilles i dag med både porcelæn og metalskærme. Hos Designerlys.dk kan du finde et stort udvalg af Bestlite lamper og finde din favorit. Måske det er den kendte klassiker eller måske en anden af de meget flotte Bestlite lamper.

Design By Us lamper i glas

Er du mere til glas, kunne det være Design By Us lamper i glas. Design By Us lamper i glas kan blandt andet være Ballroom lampeserien, som Design By Us er særligt kendt for. Ballroom lampeserien er kendetegnet ved det flotte mundblæste uniko glas med den flotte affasede åbning, der placeret forskudt for cirklens center og er med til at gøre den yderligere karakteristisk. Design By Us lamper i glas kunne dog også være en Addicted To Us pendel eller en Pollish pendel. Hos Designerlys.dk finder du et stort udvalg af Design By Us lamper i glas. Kig forbi Designerlys.dk i Ebeltoft eller hjemmesiden www.designerlys.dk hvis du ønsker Design By Us lamper i glas.

Designerlys.dk