Urtepotter og en keramik tekande i smukke design

Se de famøse urtepotter, og bestil en keramik tekande. Se mere hos Lars Rank Keramik.

 

Lars Rank Keramik er kendt for urtepotter og meget andet

Søger du efter anderledes keramik i et minimalistisk design? Du finder de skønneste urtepotter hos Lars Rank Keramik. Disse er ideelle til et væld af planter inkl. kaktusser samt sukkulenter. Det er rart at have noget grønt og naturligt i vindueskarmen, og hvis du leder efter skønne urtepotter til dine planter, så er Lars Rank Keramik designs oplagte. Det er de danske og skandinaviske designtendenser, der går igen, samt inspirationer fra Østen. Det betyder simplicitet samt elegance. Vælg mellem urtepotter, der er glaseret samt uglaseret. De fås i flere størrelser, og de er alle designet af Lars Rank, der har en uddannelse fra Det Jyske Kunstakademi. Der er tale om en erfaren designer, som har mange kollektioner på sit CV. Hvis du ønsker at se billeder af disse urtepotter, så besøg hjemmesiden online på rank.dk.

Server lækker te fra en keramik tekande

Har du et ønske om at finde en keramik tekande? Så vælg en hos Lars Rank Keramik, hvor du finder en masse lækre og skønne designs. Du kan bestille en lækker tekande, hvor der er hentet stærk inspiration fra Asien af. Det er til dels de japanske designtendenser, der går igen. Det er lækkert at have en keramik tekande til at servere lækker te i for gæsterne en søndag formiddag, eller til når man selv har behov for en lækker kop aftente. Hvis du vægter design højt, så er en keramik tekande fra Lars Rank Keramik et godt bud. Du kan også købe kopper, kander osv. i samme stil, så du kan få et stel, der matcher.

Har du behov for en keramik tekande? Lars Rank Keramik designer disse, og manden bag firmaet har meget andet på sit CV. Du kan bl.a. bestille mange smukke typer af urtepotter ved at klikke ind på den online butik inde på rank.dk.

Lars Rank Keramik