Frokostordninger og catering til konfirmationer i hovedstaden

Konfirmation er en god lejlighed at bestille mad udefra. Man har lyst til at være fuldt til stede på denne store dag for barnet. Madkonceptet tilbyder konfirmationsbuffet som catering, der indeholder forskellige retter som majs wraps med pulledpork og citrusstegt laks. De er også førende i frokostordninger til københavnsk erhvervsliv.

 
Madkonceptet

Mad ud af huset til konfirmation i form af buffet hos Madkonceptet

Leder du efter god og lækker mad ud af huset til konfirmationsfest? Catering til konfirmation er et ekspertisefelt hos Madkonceptet, og noget de altid glæder sig til at hjælpe med. Deres konfirmationsbuffet er sat sammen af en perlerække af kvalitetsretter, som kommer til at falde i konfirmandens og gæsternes smag. Der er f.eks. sprøde salater, pastapenne med grillet peberfrugt og helstegt kalveculotte. Desserten mangler der heller ikke noget på, hvor der tilbydes kraftig chokoladefondant med årstidens friske bær og en fantastisk limecreme. I kan godt glæde jer, hvis I bestiller en konfirmationsbuffet hos Madkonceptet. De lægger stor kærlighed i at tilberede konfirmationsmad med masser af smag og kreativitet. Se den komplette liste med retter i deres konfirmationsbuffet online, og tilmeld jer allerede nu på www.madkonceptet.dk.

Frokostordning i hele København med ekstra tilvalg som f.eks. osteanretning og økologisk mælk

Det er ikke kun konfirmand plus gæster, som de hos Madkonceptet kan tilfredsstille. De kan også hjælpe virksomheder i København med frokost. Deres frokostordning leveres til døren hos firmaer i KBH, som ønsker gode råvarer og høj kvalitet. Der kommer ikke nogen gebyrer oveni, når der skal tages specielt hensyn til veganere, allergikere osv. Samtidig kan man vælge flere ting til som f.eks. frisk frugt, kage, smør og sandwich. Med formularen inde på madkonceptet.dk er det let at tilmelde sig firmafrokost.

Du har forhåbentligt fået et overordnet indtryk af Madkonceptet og deres cateringservice. For mere info kan du klikke ind på www.madkonceptet.dk nu. Udover konfirmationsbuffet og frokostordning, har de også specialiseret sig i 3-retters menu, påskefrokost, julefrokost og tapas. Der er en lang række af muligheder til dit event, hvad end det er erhverv eller privat.