På kelds-funfood.dk kan du bestille alt fra slushice koncentrat til dobbelt vaffeljern

Til din lille café kan der være behov for nogle ekstra maskiner, der gør, du har mere at tilbyde, og som du er sikker på holder. Du kan hos www.kelds-funfood.dk finde netop dette, da de har et stort udvalg. Du har blandt andet mulighed for at få et dobbelt vaffeljern eller slushice koncentrat.

 
Kelds Funfood

Dobbelt vaffeljern - Lav belgiske vafler på din café, til kræmmermarkedet m.m.

Det er meget praktisk, at du har en maskine, der lader dig lave mange vafler, og som du er sikker på holder længe. Du kan hos Kelds Funfood finde et dobbelt vaffeljern, der er ideelt til de travle dage, hvor du skal have lavet mange belgiske vafler. Et dobbelt vaffeljern kan også være praktisk på et hotel, hvor der serveres morgenmadsbuffet, så det er hurtigere at lave dem til de sultne gæster. Uanset hvor du har brug for et dobbelt vaffeljern, kan du være sikker på at få dem i god kvalitet, som vil egne sig til at blive brugt ofte. Læg vejen ind forbi www.kelds-funfood.dk, hvis du leder efter et dobbelt vaffeljern i god kvalitet.

Slushice koncentrat i forskellige smagsvarianter

Har du en slushice maskine, enten hjemme, på cafeen eller andre steder, så vil du uden tvivl have brug for koncentrat. Du kan hos kelds-funfood.dk finde slushice koncentrat i flere forskellige smage. Du kan få slushice koncentrat i 2 liter og i 10 liter dunke, så du undgår, at du hverken køber for meget eller for lidt. Slushice koncentrat er en sjov detalje til enhver fest og har du en maskine hjemme til barnets fødselsdag, så vil der være behov for, at du kan tilbyde dem en slushice. Til det skal du selvfølgelig bruge den rette slushice koncentrat. Du kan vælge at have én enkelt smag eller flere, så der er mulighed for at vælge forskellige smage eller blande dem. Tag et smut forbi www.kelds-funfood.dk og find det rette slushice koncentrat.