Se udvalget af faldsikring og handsker til arbejde på www.sikkerhedsgiganten.dk

Køb sikkerhedsudstyr til konkurrencedygtige priser online. Sikkerhedsgiganten fører bl.a. udstyr inden for faldsikring og handsker til diverse arbejdsopgaver i deres udvalg.

 
Sikkerhedsgiganten

Faldsikring - Køb udstyr online

Sikkerhedsgiganten tilbyder faldsikring, som er inddelt i en række underkategorier. Man skal benytte faldsikring ved arbejde i højden, når der er risiko for at falde. Det er simpelthen et lovkrav. Sikkerhedsgiganten fører bl.a. ankerliner, faldsikring på reb og forankring. Klik også ind på underkategorier med liftsæt, faldblokke, faldsikringssæt og ankerslynger. De typiske årsager til faldrelaterede uheld er dårlig uddannelse og dårligt grej. Sørg for at købe faldsikringsgrej af en ordentlig og kompromisløs kvalitet, og sørg for, at dine medarbejdere er 100 % sikre i brugen af faldsikkerhedsudstyret. Denne type produkter bruges typisk ved arbejde på siloer, kraner, master eller i brønde. Der er naturligvis også en lang række af andre områder, hvor faldsikring gør sig gældende. Læs mere om beskyttelse mod fald online, eller kontakt Sikkerhedsgiganten for mere viden.

Alt i arbejdshandsker hos specialisten Sikkerhedsgiganten

På www.sikkerhedsgiganten.dk finder du også handsker til et væld af arbejdsopgaver. Vælg imellem alt fra kemikaliehandsker og gummihandsker til kuldebeskyttende varianter eller engangsmodeller. Sikkerhedsgiganten fører også arbejdshandsker til svejsning, offshore og med ekstra grip. Der er fire spørgsmål, som kan pejle dig lidt ind på valg af handske; Hvilken type arbejde er der behov for at udføre? Medfører arbejdet øget risiko for kontakt med skarpe genstande? Kommer du i kontakt med kemikalier eller mikroorganismer? Har du specielle ønsker og behov til komfortniveauet? Disse fire spørgsmål er en god start, men der er selvfølgelig også andre facetter, der er værd at overveje, inden man trykker bestil på arbejdshandsken. Sikkerhedsgiganten er altid klar til at vejlede kunder i valg og brug af arbejdshandsker. Kontakt personalet for mere information om handsker til arbejdsbrug i forskellige erhverv.

Køb sikkerhedsudstyr af højeste kvalitet til erhverv og private på sikkerhedsgiganten.dk. Du kan vælge imellem alt fra handsker og faldsikring til åndedrætsværn og faresedler. Sikkerhedsgiganten har et af de mest omfattende sikkerhedsudvalg på markedet.