Beck Söndergaard, Angulus og Bisgaard

Hos BA10 kan du købe de fabelagtige halstørklæder fra Beck Söndergaard. Der sælges også sko af rigtig høj kvalitet fra mærkerne Angulus og Bisgaard.

 

Beck Söndergaard

Det er muligt at købe de anerkendte halstørklæder fra Beck Söndergaard hos BA10. Beck Söndergaard eller Beck Söndergaard København er et dansk mærke, som er kendt for dets innovative designs. Mærket er stiftet af to kvinder, som begge har en stor kærlighed for farver. Halstørklæderne repræsenterer de skandinaviske modetendenser. Det simple design har altid været et ideal i Skandinavien. Det er muligt at købe de flotte halstørklæder i nogle rigtig flotte farver. De famøse prikker, som også er et af Beck Söndergaards trademarks, er overalt på nogle af halstørklæderne. Andre af halstørklæderne er ensfarvede. Alle produkter fra Beck Söndergaard er lavet af bløde og holdbare materialer. Hvis du vil have simple halstørklæder med et elegant twist så køb halstørklæder fra Beck Söndergaard.

Angulus

Hos BA10 findes et stort udvalg af Angulus sko. Disse sko er beregnet til kvinder. Angulus er kendte for at være kompromisløse. De er kompromisløse hvad angår materialerne, pasformen og komforten. Alt sammen er helt i top. Angulus designer deres sko ud fra videnskabelige principper. De går ind og ser på, hvad der er bedst for foden. Modesko behøver ikke at være ukomfortable. Det er skoene fra Angulus et bevis på. Der overlades intet til tilfældighederne. Husk at tjekke BA10's udvalg af Angulus sko løbende. Angulus udgiver ofte nye kollektioner.

Bisgaard

Bisgaard har også designet nogle fantastiske sko. De er desuden kendte for at producere nogle flotte børnesko. Deres filosofi er ikke kompliceret. De prøver at designe gode sko af gode materialer. Skoene skal være rare at gå i. Hvis man er vant til at gå i dårlige sko, så bliver man positivt overrasket over, hvor behagelige og bløde skoene fra Bisgaard føles på foden.

Leder du efter dejlige sko? Køb sko fra Angulus og Bisgaard hos BA10. På webshoppen sælges også moderigtige halstørklæder fra Beck Söndergaard.