Billing – sko siden 1931

Hos Billing finder du et stort udvalg af forskellige mærker til dig, der vil have det helt rigtige par sko eller støvler. Billing, der har serviceret kunder gennem tre generationer, sælger sko og støvler til både kvinder og mænd, så gå ind på www.billing.dk, og se det store udvalg til dig og din partner. Billing fokuserer blandt andet på, at der skal være et stort udvalg, sådan at det er muligt for dig at vælge det helt rigtige. Der er for eksempel mærker som skandinaviske Billi Bi, kreative Bikkembergs og det originale Clarks fra England.

 

Billi Bi - moderigtige sko og støvler

Billi Bi er til dig der sætter pris på det enkle, men samtidigt sofistikerede design. Billi Bi er siden lanceringen 1993, blevet et af Skandinaviens førende brands og tilbyder et stort udvalg af spændende modeller på sko og støvler. På www.billing.dk kan du se og købe alle disse forskellige modeller. Billi Bi fokuserer på materialer i høj kvalitet, så deres produkter lever op til deres kunders og egne forventninger og krav.

Bikkembergs sko - en ny og kreativ retning

Hos Billing finder du ligeledes mærket Bikkembergs, som har eksisteret siden 2003. Stifteren Dirk Bikkemberg har siden da haft nogle helt essentielle fokusområder som mode, komfort og funktionalitet. Alle disse områder er opfyldt ved dette brand, som samtidigt er nyt og kreativt. Bikkembergs produkter er til dig, som ikke vil nøjes, men som vil have det rigtige par sko eller støvler med hjem.

Clarks - skoen med kult-status

Clarks sko og støvler går helt tilbage til 1825. Designet har dog udviklet sig mange gange siden, og der udbydes i dag mange sko og støvler, hvor en kombination af mode og funktionalitet er af højeste prioritet. På www.billing.dk eller i Billings showroom på strøget i København kan du se det store udvalg af Clarks sko og støvler