Køb alt i flotte damesko

Hos Unik Sko kan man købe alt i flotte damesko. Der er bl.a. Cashott sandaler, Wonders sko og super lækre sko og støvler fra Tamaris i sortimentet. 

 
unik sko

Cashott sandaler

Cashott sandaler er produceret i Portugal med super lækkert italiensk skind og designet i Danmark, og det er virkelig nogle super lækre sandaler, som du kan være helt sikker på, du vil nyde at gå i om sommeren. Med et par Cashott sandaler, kan du sagtens gå langt om sommeren, for de er super komfortable og er lavet i virkelig slidstærk kvalitet, så de kan holde i mange år frem. Der er mange forskellige at vælge imellem i sortimentet hos Unik Sko, hvor du finder mange forskellige slags damesko til gode priser fra mange forskellige udvalgte mærker, der ved, hvad de laver!

Wonders sko

Man finder bl.a. Wonders sko i sortimentet hos Unik Sko. Det spanske mærke laver damesko med stor D i super høj kvalitet. Deres designes er super feminine og klassiske på sin vis, men dog ret kontemporære. Der er mange forskellige spændende designs at vælge imellem, og hvis du kan lide en lækker tidsløs sko lavet i kvalitetsskind, så er Wonders sko måske lige noget for dig, for de har styr på håndværket og designet og traditionerne. Skoene holder længe og er super gode at gå i, da de går meget op i en god pasform og gode materialer. Her går Wonders aldrig på kompromis.

Tamaris

Hos Unik Sko kan du også købe Tamaris sko, støvler og sandaler. Det tyske mærke har lavet kvalitetssko i mange år og ved lige, hvad de laver. Deres elegante og tidsløse designs vil helt sikkert være lige noget for dig, for de kan virkelig lave magi med skind og gummisåler. Tamaris sælges til lave priser, og det er heldigt for dig, for det er virkelig kvalitetssko, som ligeså godt kunne koste meget. Der er mange forskellige designs at vælge imellem, og du kan være helt sikker på, at du vil helt elske de mange flotte sko fra det tyske mærke, som sælges til gode priser i butikken.