Køb mærkevarer tøj af høj kvalitet online

Schack og Thorsted sælger mærkevarer af høj kvalitet. I deres unikke sortiment finder du lækkerbiskener som ASH sko og Bumper vinterstøvler.

 

ASH sko

Køb de moderne ASH sko hos Schack og Thorsted. Støvlerne fra ASH er velegnede til vandreture i byen. De er kendt for at være meget behagelige at gå i. Støvlen er designet kort og stilren. Ydersiden af ASH skoene er betrukket med blødt og dejligt skind. Kort sagt er det her den perfekte støvle for mange forskellige lejligheder. Designet er både fransk og italiensk, og kvaliteten er i top. Det ved du, fordi ASH skoene er fremstillet i Italien. De smukke støvler kan fås i en klassisk sort variant og i en fræk brun variant.

Bumper

De fine Bumper vinterstøvler er rigtig eftertragtede. De fås i mange forskellige farver og designs. Man kan ikke just påstå, at støvlerne fra Bumper er kedelige. De er designede til personer, der vil noget i livet og tør sige sin mening, og ikke til personer som vil holde sig i baggrunden. En af varianterne er designet med "pony hair", som er en slags plys. Denne støvle er virkelig populær. De meget trendy Bumper støvler er kendt for deres gode komfort og høje kvalitet. I Nordeuropa er Bumper vinterstøvler nogle af de allermest solgte. Støvlerne er designet i Italien. Grunden til at støvlerne hedder Bumper er fordi, de er meget behagelige og stødabsorberende. Gå ikke glip af Schack og Thorsteds unikke tilbud på Bumper sko.

Ilse Jacobsen

Køb eksklusive frakker fra Ilse Jacobsen. Dette danskdesignede mærke har virkelig markeret sig positivt i modeverdenen. Ilse Jacobsen sælger også trendy og stilrene sko. Rene linjer og smukt design kendetegner Ilse Jacobsen. Denne form for design kendetegner i stor grad den nordiske stil. På intet tidspunkt er der gået på kompromis med kvaliteten, som er eksklusiv hele vejen igennem. Du har også mulighed for at købe en smart Ilse Jacobsen regnfrakke til de våde dage. Disse regnfrakker beskytter rigtig godt mod regn, og samtidig har de et meget elegant og stilrent design.

Schack og Thorsted sælger modetøj til den modebevidste dansker.  Der forhandles et bredt udvalg af mærker som bl.a. Bumper, Ilse Jacobsen og ASH.