Komfortable sandaler fra Birkenstock forhandles hos Carla and Me

Carla and Me fører et stort udvalg af lækre sandaler, herunder sandaler fra Birkenstock. Se mere på www.carlaandme.dk. 

 
carla and me logo.jpg

Carla and Me

Hos Carla and Me fører man et stort sortiment af dejlige og komfortable sandaler. Dette fordi, at hos Carla and Me ved man hvor lækkert det er at kunne stikke sine fødder ned i et par sandaler i varmen. Der er simpelthen ikke nogen bedre fornemmelse end luft mellem tæerne. De dejlige og komfortable sandaler er naturligvis i en høj kvalitet, og vil holde i mange somre fremover. Der føres desuden løbende tilbud på de mange sandaler, og der er uden tvivl også et par til dig. Så klik ind forbi forretningen og se de mange dejlige og komfortable sandaler.

Birkenstock

Birkenstock er en tysk skofabrikant, som Carla and Me fører i stort sortiment. Det gør de ganske enkelt fordi Birkenstock er tysk kvalitet, hvor man laver sandaler man slet ikke mærker at have på fødderne. De er simpelthen så behagelige, at enhver som prøver sandalerne fra Birkenstock aldrig vil gå tilbage til et andet mærke. De fås i en lang række forskellige designs, men alle med fælles værdier om, at de skal være så komfortable som muligt med et flot design. Modellerne fra Birkenstock kan selvfølgelig ses i billeder på Carla and Me’s hjemmeside, men man er også velkommen til at komme forbi forretningen i Aalborg.

Lækre bløde og dejlige hjemmesko findes der også hos Carla and Me. Der er tale om kvalitets hjemmesko i blandt andet 100% uld. Udvalget er primært fra Glerups DK, som vel nok producerer nogle af Danmarks bedste hjemmesko hvor komfort og design går op i en højere enhed. Alle hjemmeskoene kan ligesom skoene fra Birkenstock ses i forretningen og på hjemmesiden. Hvor det selvfølgelig er muligt at spørge om stort og småt. Så kom ned forbi forretningen i Aalborg, eller klik ind og bestil dine nye hjemmesko gennem hjemmesiden. Så kommer de lige til døren.