Badeanstalten - Dansk hudpleje og håndsæbe af høj kvalitet

Badeanstalten producerer dansk hudpleje på egen, lille fabrik i Aalborg. Køb håndsæbe, badesalt, kropsolie og andet i naturlig og nærende pleje til kroppen.

 
Badeanstalten

Dansk hudpleje med naturlige ingredienser

Badeanstalten producerer dansk hudpleje fra deres egen fabrik, der ligger ved Aalborg-området. Det er de gode danske traditioner, som holdes fast i, men som kombineres med nye teknologier for det perfekte resultat. Det er dansk hudpleje, som er skabt at naturlige ingredienser, og hvor sæberne er sulfatfrie. På badeanstalten.dk kan du læse om den danske hudpleje med holdning, der er skabt ud fra lange processer, hvor der er testet og optimeret igennem flere omgange. Resultaterne, ja, de taler for sig selv. Badeanstalten ”skynder sig langsomt”. De står bag alt fra sæbe, badesalt og kropsolie til ansigtsolie samt gavepakker til ham og hende. De sulfatfrie produkter betyder ikke, der er gået ned på brugeroplevelsen. Der er nemlig arbejdet på højtryk for at skabe det rette skum og andre features, der får Badeanstaltens hudplejeprodukter til at fremstå luksuriøse og alt i alt enestående. Hudpleje fra www.badeanstalten.dk er godt håndværk siden 2002.

Håndsæbe fra øverste hylde

Badeanstalten har skabt skøn, fast håndsæbe, som er designet i marmormønstre, der er flotte at se på. Køb enkelte sæber, 3-pakker eller komplette bokse med gæstesæber til din kro eller AirBnB. Du finder et prominent udvalg af faste håndsæber på badeanstalten.dk, der har fremstillet dem af forskellige olier og uden brug af sulfater. Hver olie tilfører en særartet kvalitet til håndsæben, som gør den unik. Der er bl.a. benyttet palmeolie, der er dyrket bæredygtigt, som giver hårdhed og en langsommere opløselighed. Se de forskellige, fristende håndsæber inde på badeanstalten.dk, og bestil i dag.

Køb dansk hudpleje fra Badeanstalten - en mindre fabrik i Aalborg. Dette firma fremstiller f.eks. håndsæbe, badesalt og ansigtsolie af høj kvalitet, og de skønne plejemidler er frie for sulfater. Læs mere om værdierne og fremgangsmetoden online på badeanstalten.dk, hvor du naturligvis også kan bestille fra.