Badeanstalten forhandler et stort udvalg af badesalte samt en eksfolierende Loofah

Find alt, hvad hjertet begærer, at velduftende og skønne hudplejeprodukter hos www,badeanstalten.dk. Hvad end du er på udkig efter et produkt til huden, såsom ansigtscreme, badesalt, bodylotion m.m. eller leder efter tilbehør til hudplejeprodukterne, bl.a. en pimpsten, loofah eller noget helt andet, så finder du det her.

 
Badeanstalten

Imponerende udvalg af badesalte

Her præsenteres du for Badeanstaltens imponerende og lækre udvalg af badesalte. Badesaltene fra Badeanstalten er aroma-terapeutiske, og derfor finder du et hav af velduftende varianter, så du nemt kan finde en, du elsker. Vælg mellem badesalte med duft af alt fra roser og nektar, mynte og agurk m.fl. Badesaltene kan bruges både i bruse- og karbad, og efterlader din hud blød og lækker. Desuden findes der flere fordele ved badesaltene, end blot den velduftende velvære. De er både gode mod ømme led og muskler, mindsker menstruationssmerter, kan skabe rolig og behagelig sindsstemning samt være kilde til mineraler. Så vælg blot din favorit i dag.

Eksfolierende Loofah

Hvis du leder efter tilbehør til dine hudplejeprodukter, er du landet på den helt rette side. Her finder du en masse skønne produkter, bl.a. en Loofah, der i samarbejde med Badeanstaltens kropspleje, gør det muligt for dig at opnå de bedste og lækreste resultater. Brug din Loofah med sæbe i badet og få den blødeste hud. En Loofah fjerner nemlig effektivt og skånsom døde hudceller ved hjælp af sine eksfolierende og fiberrige svampe struktur. Med en Loofah og et hudplejeprodukt fra Badeanstalten har du opskriften på den sundeste hud med den smukkeste glød.

Badeanstalten er din foretrukne forhandler af alt, der hedder ansigts- og kropspleje samt tilbehør hertil. Du finder et hav af skønne produkter til ethvert formål og hudtype, som også skaber harmoni og ro i sindet. Din velvære er vigtig, og derfor findes Badeanstalten.