Forkæl dig selv med økologisk argan olie og sheasmør i høj kvalitet

www.hedenhus.dk er hjemmesiden for dig, der leder efter et bredt og varieret sortiment af økologiske olier, skønhedsprodukter og andet velvære til diverse formål. Her er du altid garanteret høj og lækker kvalitet til skarpe priser. Gå selv på udkig i det skønne univers og find alt fra sheasmør til argan olie og meget mere hos Hedenhus.

 
Hedenhus

Økologisk argan olie

Hvis du døjer med tør hud eller dehydreret hår, er sortimentet af argan olie på ovenstående link noget for dig. Hedenhus forhandler argan olie, som er et yderst populært og anerkendt naturligt og økologisk produkt, der hjælper med at genoprette, regenerere og omstrukturere dine hudceller til det bedre. Argan olie kommer fra nødderne fra træet, der koldpresses, så den næringsrige olie udvindes og kan anvendes som hud- og skønhedspleje. Argan olie er bl.a. ofte anvendt i kosmetik, hår-, hud- og neglepleje, men her har du mulighed for at anvende det i sin helt rene form.

Sheasmør til flere formål

Tøv ikke med at tjekke sortimentet af økologisk smør til krop og hår ud hos Hedenhus på linket her. Her finder du alt fra kokosolie, kakaosmør m.m., men shop også lanolin. Du finder også sheasmør, som 100% økologisk og raffineret. Sheasmør er anvendelig til flere forskellige formål, og i sin rene variant, som du finder den hos Hedenshus, har du mulighed for at bruge den til bl.a. tør hud, udslet, hudafskalning m.m. På den måde er sheasmør dit foretrukne produkt til at holde din hud sund og frisk. Du vælger selv hvilken størrelse bøtte af sheasmør, du har brug for, når du handler hos Hedenshus.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af de produkter, du anvender på din hud og i dit hår, men find dem hos Hedenhus i dag.

%MCEPASTEBIN%