Hos Hedenhus kan du bl.a. købe lavendelolie og æteriske olier til skarpe priser

Hedenhus sælger et bredt udvalg af forskellige helseprodukter og æteriske olier til gode priser. Læs bl.a. om lavendelolie her.

 
Hedenhus

Lavendelolie i god kvalitet

Hedenhus sælger mange forskellige slags æteriske olier til gode priser, og hvis du har lyst til at udøve duftterapi eller lave din egen kosmetik, så er det helt perfekt at shoppe her, for du får gode priser og super lækre økologiske produkter. Der er mange forskellige olier til salg i butikken, og du kan bl.a. finde en super god lavendelolie, som sælges til en god pris og som helt sikkert vil være noget for dig. De mange forskellige slags olie i butikken, er alle økologiske og 100% naturprodukter. Der er lavendelolie i butikken til en god pris, som har en kraftig lavendelduft og man skal altså ikke bruge mange dråber for at få en dejlig effekt. Lavendelolie er afslappende at dufte til og den karismatiske duft er ikke til at tage fejl af. De mange forskellige gode olier i butikken sælges til gode priser og vil helt sikkert være lige noget for dig.

Spændende æteriske olier

I webshoppen på hedenhus.dk har du et sortiment af mange forskellige spændende æteriske olier, som er perfekte for dig, der gerne vil prøve kræfter med at lave din egen kosmetik, dine egne cremer og naturprodukter. Det som er fedt ved de æteriske olier er, at de er 100% økologiske og at der er så mange forskellige at vælge imellem. Du kan bl.a. finde cintronella olie, appelsinolie, basilikumolie, cedertræsolie, citrongræsolie, enebærolie, eukalyptusolie, fennikelolie, gulerodsfrøolie og enormt mange flere. Med andre ord er der enormt mange forskellige at vælge imellem, og du har hver deres helt fantastiske duft, som du kan bruge til duftterapi eller til at lave kosmetiske produkter med. Æterisk olie kommer fra frugtskaller, bark, frø, blomster og lægplanter og de udvindes ved koldpresning eller vanddamp destillation af de friskhøstede planter, og er således 100% naturprodukter, og desuden er alle olierne i butikken økologiske og ufortyndede og vil helt sikkert falde i din smag.