Kropspleje og body scrub i særkvalitet hos Badeanstalten

Snyd ikke dig selv for de fantastiske sortimenter af alverdens former for hud- og kropspleje, du finder hos www.badeanstalten.dk. Her kan du roligt gå på udkig mellem de mange skønne sortimenter, der ligger inde med pleje for diverse hudtyper og med forskellige egenskaber. Vælg selv mellem udvalg af bl.a. bodyscrubs og -lotions, ansigtsserum og -olie m.m. Du er sikker på at finde hudpleje efter dine ønsker hos Badeanstalten, som udelukkende forhandler naturlige og ærlige produkter fremstillet i Danmark.

 
Badeanstalten

Nærende kropspleje - din hud fortjener det

Oplev bodylotions, ny all-round olie, badesalte og meget mere i de flotte udvalg af kropspleje, som Badeanstalten forhandler. Her er der rig mulighed for at finde den helt rette form for kropspleje, du er på udkig efter. Ligegyldigt om din hud har brug for at blive blødgjort, få tilført fugt, blive skrubbet eller noget helt fjerde, er du sikker på at finde kropspleje, der har disse og mange andre funktioner. Desuden er kropspleje fra Badeanstalten ikke kun sundt for krop og hud, men også sjæl og sind. Hudplejen indeholder nemlig beroligende, afstressende og afslappende ingredienser, så du kan opleve den helt rigtige wellness fornemmelse.

Body scrub, der renser dybt

Blødgør og skrub din krop med en effektiv og velduftende body scrub fra Badeanstalten, som findes i flere lækre varianter. Tag din body scrub med i bruse- eller karbadet og skrub den ind i huden med cirkulerende bevægelser. Her vil du opleve, hvordan din body scrub fjerner døde hudceller og efterlader din hud ny, blød og med livlig glød.Badeanstalten forhandler body scrubs i skønne duftvarianter, såsom dans på roser, vilde bær og nektar m.fl., så du er sikker på at finde en efter din smag. Gør body scrub til fast inventar i dit bad, så du til enhver tid kan forkæle din hud.

Badeanstalten er et af landets førende forhandlere og producenter af naturlig krops- og hudpleje for alle.