Elegante Bering-ringe og unikke Skagen-smykker m.m. hos Smykkeuret

Findes der noget mere personligt end et smykke? Hos Smykkeuret forhandles smykker og armbåndsure, man kan bære hele livet og måske en dag lade gå i arv til børn eller børnebørn. Det store katalog er nemlig sammensat af lækre kvalitetssmykker, der er perfekte til både dig selv eller en du holder kært. Du finder blandt andet anerkendte smykker, såsom Bering-ringe og Skagen-smykker m.fl.

 

Unikke design-selv Bering-ringe

Find et stort udvalg af Bering-ringe på www.smykkeuret.dk! Bering-ringe fremstilles af det danskejede firma Bering, der i stor stil tager inspiration fra Arktis på grund af grundlæggeren Michael Witt Johansens stærke forbindelser til Grønland og Færøerne. Bering-ringe og smykker er derfor inspireret af den arktiske skønhed, men har stadig solide rødder i dansk designhistorie. Dette ses blandt andet i de populære ringe, der formår at kombinere tidløst skandinavisk design med langtidsholdbare materialer, som udstråler både kvalitet og styrke. Bering-ringe er nytænkende, idet de gør det muligt for dig som bærer, helt selv at bestemme, hvordan din ring skal se ud på en given dag. Ringene består nemlig af et sæt af dele, som du selv kan udskifte og kombinere som du lyster. Dette unikke design system betyder, at du kan tilpasse dine smykker efter behov og lejlighed. Hos Smykkeuret forhandles Bering-ringe derfor i stor stil, da dette populære design ikke både er let anvendeligt, men også praktisk i forskellige henseender.

Skandinaviske og stilrene Skagen-smykker

Skagen-smykker er naturligvis heller ikke til at komme udenom, når det gælder dansk smykkedesign. Skagen-smykker i stål er til kvinder, der sætter pris på minimalisme og et elegant formsprog. Altså kvinder med moderne, ofte mere simple garderober. Simpel betyder dog ikke kedelig, hvilket er præcis hvad disse smykker formår at pointere. Når man vælger Skagen-smykker, ved man nemlig præcis hvilke former, der passer ens look, da simpel også ofte betyder knivskarpt. Disse smykker er derfor til kvinder, der ønsker at tilføje elegance til et overordnet outfit, ikke at tiltrække opmærksomhed og således distrahere fra helheden. Skagen-smykke vil derfor blive bemærket som en fornem del af et større billede, og kan således altid bruges til både hverdag, fest eller specielle lejligheder. Skagen-smykker er inspireret af det smukke Danmark, og lægger sig derfor i stor stil op ad den Skandinaviske designtradition med rødder i moderne og simple former. Find det store udvalg på www.smykkeuret.dk. Disse flotte smykker i stål ligger nemlig altid klar til forsendelse, helt fri for fragt, og med hele 60 dages returret.

 

 

Smykkeuret