Find en håndlavet ring, såsom en perlering, eller andre eksklusive smykker

Er der et menneske, du holder særligt af, så giv en håndlavet ring, for eksempel en perlering, i gave. Du kan stole på Per Borup Design, da de har lavet eksklusive smykker i flere generationer. Deres seneste af de virkeligt eksklusive smykker er en guldtiara som en laurbærkrans med perler, som blev båret til dronningens 50-års jubilæum. Guldsmykkerne er produceret i Danmark, og guldsmeden garanterer kvalitet og godt håndværk. Du kan for eksempel vælge en fleksibel perlering, hvor du kan udskifte perlen.

 

 

En håndlavet ring fra Per Borup Design holder hele livet

Ringe har stor betydning for de mennesker, der giver og modtager dem, og hvis du vælger en håndlavet ring i god kvalitet holder den hele livet. Fra Changeling kan du vælge en fleksibel perlering i forskellige designs, hvor du får tre kugler med. En ferskvandsperle og en Tahitiperle passer til. Derudover er der en række halvædelsten, du kan sætte i en håndlavet ring, så du får det perfekte match til dit elegante tøj. De forskellige Changeling ringe er lavet sådan, at din finger hjælper med at holde kuglen på plads. Også hvis du vælger en håndlavet ring i mærket Ophelia, får du godt håndværk og kvalitet. Det spændende bølgede design er inspireret af musikkens lydbølger. De bløde former gør, at du kan tænke på din yndlingssang, når du bærer en håndlavet ring. De eksklusive smykker er glatte på indersiden, så de er behagelige at have på, og ydersiden er rustik. Se Ophelia og Changeling håndlavede ringe på www.perborupdesign.dk.

Eksklusive smykker er skabt af en guldsmed i Danmark

I Danmark er der ikke mange guldsmede tilbage, der selv producerer deres smykker, men det gør de i denne butik. De har fremstillet eksklusive smykker i høj kvalitet og ædle materialer i 60 år, og i dag er det Per Borups søn, Kell Borup, og hans barnebarn, Julie Borup, der driver virksomheden. Blandt de eksklusive smykker er der naturligvis ringe, øreringe, armbånd og halskæder, og der er også virkeligt unikke smykker, der kun fremstilles i ét eksemplar. Da forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky vandt de gyldne laurbær for ”Forbandede yngel”, fik hun lavet et eksklusivt smykke, en guldtiara netop som gyldne laurbær. Som laurbærblomster, der ikke er sprunget ud, er tiaraen kronet med hvide perler. Det eksklusive smykke bar hun smukt til dronningens 50-års jubilæum. Drømmer du om en håndlavet ring eller andre eksklusive smykker, som for eksempel øreringe, armbånd og halskæder eller helt andre unikke og specialdesignede, eksklusive smykker? Du finder en lang række brands på deres hjemmeside. Så bliv inspireret af deres udvalg eller kontakt dem på www.perborupdesign.dk.

 

 

Per Borup Design