Køb ring med stor sten og andre personlige smykker hos MadamAdamas

Adamas betyder diamant på græsk, og ligger til grund for navnet MadamAdamas. De designer og fremstiller unika smykker med masser af personlighed. Du kan dermed finde personlige smykker som ring med stor sten og meget andet spændende. Disse fås altid i ægte ædelmetaller, hvilket vil sige, at der aldrig er brugt nikkel eller nogle andre former for allergifremkaldende stoffer.

 

Begav dine kære med personlige smykker

Personlige smykker er en af de bedste gaver, du kan give dine nærmeste. Fingeraftrykssmykker er personlige smykker, hvor fingeraftryk tages og støbes til små vedhæng, der efterfølgende inkorporeres i enten armbånd, halskæder, ringe og øreringe — nogle gange sågar som manchetknapper. Personlige smykker som disse er altid en sjov overraskelse, for ikke at nævne en stor kærlighedserklæring. De er derfor perfekte til arrangementer såsom dåb, konfirmation, bryllup og fødselsdage, eller andre begivenheder, hvor du gerne vil vise, hvor meget du holder af et menneske, der er dig nært. Personlige smykker som fingeraftrykssmykker fremstilles ved at bestille tid til et fingeraftryk hos MadamAdamas i Holte. Her gennemgår I hvilket design smykket skal være, samt hvad der eventuelt skal indgraveres bagpå. Dette møde er til for at sikre, at du får de mest personlige smykker bestilt hjem. Personlige smykker har derfor aldrig været nemmere end med hjælp fra MadamAdamas.

Ring med stor sten til store begivenheder

Udvalget af ringe fås i en lang række af designs, der ligeledes er gode gaveidéer. Find for eksempel ring med stor sten, der er perfekt som vielsesringe, eller hvis du planlægger et frieri. Udvalget af ringe med store sten, omfatter for eksempel en fantastisk sølvring med en smuk facetslebet aquamarin. Den store sten måler 1 cm x 0,7 cm og gør ringen yderst bemærkelsesværdig. Find også en bred guldring med stor sten, der er perfekt til kvinder, som elsker det rå look. Netop denne ring består af en diamantbørstet bred 14 karat guldskinne, hvor en stor facetslebet diamant er sat i en høj dominofatning. Hele det store udvalg af ringe med store sten kan bestilles i netop den størrelse, du ønsker. Du har også altid muligheden for at sætte dig eget præg på din nye ring, hvis du har specielle ønsker til enten design eller materialer. MadamAdamas kan nemlig sagtens specialdesigne unika smykker, der falder 100% i din smag, sådan at du vil kunne bruge din nye ring i mange år endnu, og måske hele livet ud.

Find udvalget af ringe med store sten og de mange fingeraftrykssmykker på www.madamadamas.dk. De er medlem af Ædelmetal kontrollen, der er med til at sikre, at alle smykker udelukkende er lavet af ædelmetaller.

MadamAdamas