Bandage, silverplints, logopædi produkter og meget andet for genoptræning

Hos K. C. Pedersen udvikles og forhandles produkter indenfor kategorier, såsom logopædi, genoptræning, ADL hjælpemidler og skinner. Dette gøres af ergoterapeuten Kirsten C. Pedersen og hendes mand, der tilsammen har udviklet et imponerende sortiment gennem forretningens mere end 25 aktive år. Læs derfor mere herunder om alt fra en silversplint skinne til en fingertandbørste.

 

 

Find de rette silversplints for dig hos K. C. Pedersen

En silversplint fingerskinne er skinner i sølv, der stabiliserer fingerled. Når du benytter eller har behov for en silversplint skinne, er det derfor ofte fordi, du har svært ved at kunne varetage diverse daglige gøremål. Gigt, hypermobilitet, Ehlers Danlos og andre invaliderende lidelser kan gøre en silversplint skinne nødvendig i hverdagen, da disse diagnoser ofte kan betyde overbelastning og i nogle tilfælde decideret smerte. En silversplint skinne går nemlig ind og stabiliserer led, korrigerer til optimal stilling, aflaster ved funktion og dæmper således smerter i sidste ende. Er der tale om hypermobilitet, går en silversplint ind og bremser de “overbevægelige” led, sådan at skader eller overbelastning på denne måde ikke fremkommer. Dette produkt er derfor guld værd for mennesker, som døjer med diagnoser, der kan gøre en almindelig hverdag besværlig. Det kan ligeledes ofte bevilges af kommunen, hvilket bare kræver en ansøgning og en henvisning fra lægen.

Logopædi produkter i et kvalitetsbevidst sortiment

Produkter under kategorien logopædi er også populære hos denne store webshop. Produkter under kategorien logopædi er til personer med taleproblemer, motoriske udfordringer eller dysphagi. Det store udvalg af produkter herfra kan nemlig hjælpe med en forbedret motorik i mund og svælg på forskellig vis. Personer med taleproblemer eller logopædiske problemer kan nemlig få meget ud af for eksempel en læbevægt eller en tungeløfter. Alle disse produkter er udviklet til at hjælpe logopædiske problemer med målet om at opnå en bedre talemotorik. Forskellige former for mundstimulering med produkter fra logopædi kategorien kan desuden også være med til at dæmpe uønsket uro i mund muskulaturen, forbedre tale, forbedre synkefunktionen og dermed i sidste ende gøre hverdagen en hel del lettere for den pågældende patient. Disse mange produkter fås også i flere versioner, der er rettet specifikt mod børn. Et Jiggler massageapparat anvendes for eksempel til sensibilitetstræning af læbe- og kæbemuskulaturen hos børn. Denne er med til at forbedre evnerne til både at spise, synke og tale, idet den reducerer spændinger i kæben. Dette betyder, at den også er velegnet til sprogøvelser i forbindelse med træning af udtale.

Se de store udvalg på www.kcpedersen.dk og tag fat i ergoterapeuten Kirsten eller en anden kompatibel medarbejder allerede idag, hvis du skulle have brug for vejledning angående dit køb af produkter og hjælpemidler til hverdagen.

 

 

K. C. Pedersen