Crosstrainer - Køb den lækre Max Trainer fra mærket Bowflex hos Saga Trim

Køb din crosstrainer hos Saga Trim, der også tilbyder løsninger fra Bowflex, der i den grad har sat sit aftryk på træningsverdenen med deres Max Trainer. Denne finder du flere udgaver fra via sagatrim.dk.

 
Saga Trim

Elliptisk maskine - Find den rette crosstrainer online

En crosstrainer er en elliptisk maskine, der er en af de mest benyttede træningsmaskiner på globalt plan. Derfor ser man ofte lange rækker med crosstrainere, både når man bevæger sig ind i et motionscenter i Danmark eller i udlandet. Uanset om du leder efter en crosstrainer til privat brug, sportsforeningen, fitnesscentret, hotellet eller en anden institution, så kan Saga Trim hjælpe. Den elliptiske maskine er med til at aktivere hele kroppen, og det giver en god allround træning, hvor både muskler og kondition bliver udfordret. Få pulsen helt op at ringe med intervaller, eller tag en langsommere tur, hvor du forbrænder et hav af kalorier og styrker dine aerobe adaptioner. Mange fra andre sportsgrene som f.eks. løb bruger også crosstraineren til at crosstraine (træne på tværs af sportsgrenen). Med den elliptiske maskine er man nemlig i stand til at forbedre formen uden at overtræne med ens primære sport.

Gode priser på den famøse Max Trainer fra Bowflex

Køb en Max Trainer hos Saga Trim, og få maksimal muskelaktivering på meget kort tid, og hav samtidig en træningsmaskine, der kan stå hvor som helst. Den kendte Bowflex Max Trainer kan hjælpe med at forbrænde flere kalorier på kortere tid sammenlignet med mange andre træningsformer. Det smarte design gør, at man har pladsen til den selv i den lille bylejlighed, hvor hver kvadratmeter nøje planlægges. Vælg imellem M3, M6 og M8 fra Bowflex på sagatrim.dk, der har den perfekte Max Trainer til dig, uanset dine træningsmål. Kom forbi adressen i Herlev, og prøv en Max Trainer inden køb, og få en snak om træningsmaskinen med en ekspert i shoppen.

Køb din crosstrainer til en god pris hos Saga Trim, der tilbyder mange mærker. Et af de mest populære er Bowflex, der har revolutioneret den elliptiske maskine med deres Max Trainer.