Hos Den Krøllede Hjerne finder du psykologer på Frederiksberg med speciale indenfor blandt andet parterapi

Har du brug for at blive fri af fx angst, depression eller træningsafhængighed, eller har du og kæresten brug for parterapi på Frederiksberg, så læs med her. For hos Den Krøllede Hjerne finder du nogle af de dygtigste, mest omsorgsfulde og pålidelige psykologer på Frederiksberg. Virksomheden er bl.a. drevet af autoriseret psykolog Christoffer Kølgaard, som har stor erfaring med mange felter inden for psykologien.

 

 

 
Den Krøllede Hjerne logo

Autoriserede psykologer på Frederiksberg

Der findes naturligvis et væld af dygtige autoriserede psykologer på Frederiksberg. I Danmark har vi heldigvis stor kontrol, når det drejer sig om, hvem der kan kalde sig psykolog. Men når det er sagt, er det helt centralt for den vellykkede terapi, at kemien mellem dig og psykologen er god. Hos Den Krøllede Hjerne får du bl.a. i autoriseret psykolog Christoffer Kølgaard en af de dygtigste psykologer på Frederiksberg, som altid er garant for et trygt og respektfuldt rum, hvori du kan føle dig sikker. Få psykologer på Frederiksberg lykkedes så godt med det som han. Uanset om du søger terapi af den ene eller anden årsag, er Den Krøllede Hjerne et godt valg. Så klik ind på denkroelledehjerne.dk og lær mere, hvis du har lyst til at blive klogere på nogle af de mest kompetente psykologer på Frederiksberg. 

Effektiv parterapi på Frederiksberg 

Den Krøllede Hjerne tilbyder også noget af det mest forstående og effektive parterapi på Frederiksberg. På deres hjemmeside kan I booke tid, ligesom I selvfølgelig også er velkomne til at tage kontakt til virksomheden på mail eller telefon, hvis I er interesserede i at høre mere om deres parterapi på Frederiksberg. Den Krøllede Hjerne brænder for at gøre en forskel for mennesker, ligesom de gerne vil bryde det tabu, som der for nogen ligger i at gå til psykolog. Hvis I tager til Den Krøllede Hjernes parterapi på Frederiksberg, vil I opleve en psykolog som er autentisk og professionel – på én og samme tid. Det kan i hvert fald varmt anbefales.