Vægtskiver og håndtag / reb til kabeltræk til salg på www.sidea.dk

Bestil bl.a. greb til kabeltræk og vægtskiver fra selveste italienske Sidea på mærkets egen danske hjemmeside. Den hedder Sidea.dk, og der finder du også boldtrampoliner, vægtstænger, crossfit slæder, yoga måtter m.m.

 
Sidea.dk

Vægtskive - flere bumper plates forhandles til forskellige træningsformer

Leder du efter et sortiment af vægtskiver? Eller har du blot brug for en enkelt vægtskive? Sidea.dk sælger vægtskiver i mange størrelser og selvfølgelig i mange typer. Køb også tekniske vægtskiver og gummiskiver online fra 5-20 kg. Til pumpbarer plejer man at bruge nogle specielle pump plates. Der er de også leveringsdygtige hos Sidea.dk. Og så finder du også forskellige typer af stativer til dine vægtskiver. Husk, at du også kan købe lige så mange typer barbells i sortimentet. Der er fordele ved at købe vægtstang plus vægtskive i samme huk. Fordi så kommer du sandsynligvis til at være omfattet af fri fragt over 999 kroner, som ikke er sikret at udløse ved blot at købe ét produkt. Ønsker du kun bumber plates i bedste kvalitet? Så skal du have fat i en Sidea vægtskive.

Kvalitetsstærkt udvalg i kabeltræk heriblandt triceps reb, håndtag og lat bars

Kabeltræk er en populær øvelse, som kan gøres på mange måder. Og man kan også træne forskellige muskelgrupper som bl.a. triceps og wings. Er du på udkig efter tricepsreb og håndtag til kabeltræk? Leder du efter en lat bar eller curl bar? Sidea.dk forhandler også roterende straight barer til kabeltræk, og naturligvis også det elskede dobbelt håndtag til træk - i hvert fald, hvis man spørger forskellige atleter rundt omkring i motionscentrene. Så har du også mulighed for at købe en V-bar til kabeltræk og naturligvis et ab crunch håndtag. Du kan nemt blive forsynet med alt til hjemmetræning på www.sidea.dk. Bemærk, alt som er blevet nævnt samt alt træningsudstyr, som ikke er blevet nævnt i artiklen, er af en suveræn kvalitet.

Sidea.dk har et førende udvalg af vægtskiver og håndtag til kabeltræk, men også boldtrampoliner, dumbells, barbells og crossfit slæder online. Kig på udstyr til styrketræning og funktionel træning fra deres online katalog, og bestil rendyrket kvalitet.