Sørg for god kommunikation på din arbejdsplads med et kommunikationskursus fra JohnHarmsen

Kommunikation er vigtig på en arbejdsplads. Så hvis du enten synes, at du og dine kollegaer ofte misforstår hinanden eller blot mener, at det kunne være en god idé at øge kommunikationsfærdighederne på din arbejdsplads, kan det være, at denne artikel er noget for dig. Den kommer nemlig til at handle om de kurser i kommunikation, som du kan få hos JohnHarmsen. Så hvis du synes, at emnet lyder relevant for dig og din arbejdsplads, så bør du læse mere om det her. 

 

De fleste mennesker kan nok godt genkende situationen, hvor de ikke lige fangede arbejdsopgaven og bagefter skulle bruge tid på at spørge ind til den i stedet for at gå i gang med arbejdet. Disse tilfælde er især ærgerlige, da de betyder, at du spilder tiden, og på den måde ikke når lige så meget, som du plejer. Du og dine kollegaer kan undgå dette problem ved at tage et kursus hos JohnHarmsen, der ikke blot vil lære jer at kommunikere bedre med hinanden, så I ikke støder på misforståelser, men også forstår hinanden bedre. John Harmsen har siden 2002 arbejdet med at hjælpe og inspirere folk til at få en bedre arbejdsplads. Han har masser af erfaring med at holde foredrag og kan derfor give dig en hånd med at forbedre kommunikationsfærdighederne på din arbejdsplads. 

Find det kursus i kommunikation, som fungerer bedst for dit arbejde

På JohnHarmsens hjemmeside har du mulighed for at vælge et kommunikationskursus ud af de tre, som virksomheden tilbyder. Nogle af kurserne handler om de fire mennesketyper, der findes, og hjælper dig med at finde ud af, hvilken type dine kollegaer er, så du har nemmere ved at forstå dem. Et andet kursus handler mere om, hvordan du bedst kommunikerer med dine kollegaer, så I undgår misforståelser. Du bestemmer selv, om du helst vil have et kursus, foredrag eller webinar. Samtidig kan du vælge, om du vil have en workshop, der varer en halv dag, en hel dag eller strækker sig over flere dage. Desuden varierer priserne alt afhængig af, om du helst vil have, at foredraget skal være online, eller om John Harmsen skal tage ud til din arbejdsplads. Til John Harmsens foredrag kan der være mellem fem deltagere og helt op til 5000 deltagere. 
 

JohnHarmsen