Sommervejret er over os - Er din garderobe klar?

De varme stråler bliver flere, som månederne går, og sommeren tager over. Det betyder også, at vi endelig kan hoppe i de tynde hørbukser og nyde en lettere garderobe. For hvis man ikke lige er parat til at tage sommerkjolen på, er en let hørbuks et glimrende alternativ og en god overgangsbeklædning.

 

 Det danske mærke By Sofie Sønderby har hørbukser i et væld af forskellige nuancer af beige, blå og grøn, og til de modige har de også hørbukser med vertikale striber, der giver et friskt look. Når man vælger at gå med hør, vælger man samtidigt også at forkæle sig selv, da materialet er naturligt åndbart og lækkert at have på i det varme vejr. 

Spring ud i solen med en stropløs top

Tendensen fra sidste år, hvor de stropløse toppe kunne ses mange steder i gadebilledet, fortsætter i år, hvor der er en masse flotte toppe at vælge imellem. Hos BySofieSønderby har de et fint udbud af stropløse toppe i forskellige farver. Der findes nemlig mange forskellige typer af stropløse toppe. Da det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sit sommertøj, er det værd at tage et nærmere kig på de forskellige styles. Man kan blandt andet få en Rory model, der er designet i et strækbart denimstof, der gør den behagelig at bære, men som også har en masse syninger og fine knapper, der gør den mere detaljeret end de mere enkle tubetoppe, man også kan få i den stropløse afdeling. 

Hvis man vælger en mere enkel men trendy stropløs top, er der større mulighed for at kombinere den med fine nederdele eller afslappede hørbukser. Udnyt at sommertøj oftest er sjovt og legende, og sæt det sammen på kryds og tværs i nye kombinationer hver dag. Hos BySofieSønderby kan man købe mange forskellige farver af det store udvalg af modeller. Det kan være en fordel, hvis man har fundet en pasform, der bare er perfekt, men gerne vil forny sin garderobe en gang imellem. Hos BySofieSønderby har de da også haft efterspørgsel på de populære hørbukser flere somre i træk. Modellen Bianca er med et enkelt design og er lavet i onesize med skrå sidelommer, så selvom de bliver købt på nettet, så skal du ikke bekymre dig om størrelsen.  

BySofieSønderby