Køb vin fra Golanhøjderne eller italiensk vin hos Fredericia Vinhandel

Der er stor forskel på vin – det handler både om druerne og hvilket land de kommer fra. Hos Fredericia Vinhandel har de inddelt deres vine, så du har mulighed for at finde den type, du bedst kan lide. Du kan derfor let finde vin fra Golanhøjderne og italiensk vin fra hele Italien.

 

Oplev smag på ny med vin fra Golanhøjderne

Du bør altid nyde din vin, og derfor er en god smag nødvendig. Med vin fra Golanhøjderne, er du sikret at få en fantastisk smagsoplevelse, som du kan nyde selv eller i selskab med andre. Hos Fredericia Vinhandel finder du et udvalg af de fantastiske vine fra Golanhøjderne. De er lavet af forskellige druer, som bl.a. pinotnoir, der har ligget på franske egetræsfade i 16 måneder. Du kan dog også finde den lækre Cabernet Sauvignon/Merlot blanding, der er en foretrukken vin for mange. Under hver enkelt vin fra Golanhøjderne, kan du se, hvad de bedst egner sig til. Det kan blandt andet være lam, okse eller ost. Generelt går vin fra Golanhøjderne godt med ost, uanset hvilken drue du vælger. Det er typisk anset som en fransk ting, men det er utroligt lækkert med et ostebord med en passende vin til. Det giver en helt anden smag, og du kan nyde både ost og vin endnu mere. Find den rette vin fra Golanhøjderne hos fredericiavin.dk.

Prøv Amarone eller anden italiensk vin til maden

Foretrækker du en italiensk vin, fremfor en israelsk? Så kan du være sikker på at Fredericia Vinhandel kan hjælpe her også. De har et fantastisk udvalg af italienske vine, der giver dig mulighed, for at finde den bedste. Du kan finde vine i alle prisklasser, så du er helt sikker på at få en italiensk vin, der passer til det helt specielle øjeblik, eller til din gode mad. Italiensk rødvin fås i flere forskellige druer, det gælder blandt andet Amarone, der er en meget lækker frugtig vin, med masser af fylde. Du kan også finde flere forskellige vine lavet på Corvina druen, der er utrolig populær. Italienske vine går typisk godt til forskelligt kød, både okse, svin og kalv. Det er typisk at italiensk vin er god til grill, som er rigtig godt i det varme vejr. Er du på udkig efter en god italiensk vin, så kan du ikke gå fejl af udvalget hos www.fredericiavin.dk.

Fredericia Vinhandel har god forståelse af vin, samt hvad de forskellige druer går godt sammen med. Har du spørgsmål, kan du altid rette henvendelse til dem personligt i butikken, på mail eller på telefon.

Fredericia Vinhandel