Køb vine som Amarone og Appassimento

Slagelse Vinkompagni har eksisteret i mere end 10år og har altid leveret vin fra førende og små vinproducenter direkte til dig. Derfor finder du også altid vine som Amarone og Appassimento med den gode smag i sortimentet til lave priser.

 
Skærmbillede (48).png

Appassimento rødvin

Når det drejer sig om Appassimento rødvin, så er det et valg hvor du aldrig går ved siden af. Appassimento rødvin har vundet et utal af tests, specielt årgangen fra 2015 står ud i medierne, som en fantastisk rødvin. Derfor har Slagelse Vinkompagni også skaffet et stort parti hjem af netop denne rødvin til dig. De står endda netop nu til rigtigt gode priser, og er en mere end værdig konkurrent til den kendte Amarone rødvin. Noget du kan læse meget mere om på webshoppen eller kommer ned i forretningen i Slagelse og få en snak om.

Køb den populære Amarone rødvin

Den populære Amarone rødvin fra Italien er selvfølgelig også noget du kan finde hos Slagelse Vinkompagni. Amarone er en efterhånden meget kendt vin, som i nutidens Danmark er meget populær. Den er kendt for sin tørre smag og høje alkoholprocent. Hvilket er et resultat af de tørrede druesorter og den specielle fermentering i minimum 14 måneder, som skaber rødvinen. Noget som gør Amarone ganske god til det skandinaviske køkken og nok er en af grundene til at vinen har opnået den status den har i dag.

Primitivo rødvin

Det er dog ikke kun Amarone som er kendt for den gode smag. Det er Primitivo rødvin så sandelig også. Det er en rødvin, der bliver produceret i Apulien i det sydøstlige Italien. Det er et område med rødvin i international klasse, hvilket Primitivo rødvin også er et godt eksempel på. Noget som Slagelse Vinkompagni er udmærket klar over, og derfor altid har Primitivo flasker liggende klar til dig. Så kom ned forbi forretningen og hør mere om de spændende vine eller klik ind forbi webshoppen.