Masawine tilbyder blandt andet rødvin fra Italien samt rødvin fra Spanien

Hvor mange gange har man ikke stået og brugt tid og kræfter på at kigge på vine i supermarkedet? Denne tid og energi kan du nemt spare, ved at handle vin på nettet. Masawine er specialister indenfor salg af vin på nettet og du finder på deres hjemmeside, masawine.dk et stort og bredt sortiment af alle slags vin fra mange forskellige lande og områder. Så tag og kig ind forbi. 

 

 
Masawine logo

Populær og velsmagende rødvin fra Italien

Når du kigger ind forbi hjemmesiden, vil du, hvis du klikker ind under kategorien rødvin fra Italien, finde det største udvalg af de bedste vine fra hele landet. Rødvin fra Italien er indenfor de seneste par år blevet enormt populært i Danmark og er det mest solgte vin overhovedet. Meget af den rødvin fra Italien du finder hos Masawine kommer fra de kendte områder, såsom Piemonte, Toscana, Veneto og Puglia. Der findes i Italien over 1000 forskellige registrerede druesorter og italiens mange forskellige klimaforhold spiller ind på smagen af de forskellige vine. Der findes godt 20 vinregioner, og der er derfor meget stor variation i smagen, når man køber rødvin fra Italien, men du er sikker på at kunne finde en rødvin fra Italien, som du kan lide blandt de mange. Hos Masawine er de specialister i at vælge det bedste fra hver region, så tag og klik ind på hjemmesiden og find din næste yndlingsvin. 

Rødvin fra Spanien med kraftig smag

Spanien er varmen-, stranden- og vinens land. Rødvin fra Spanien er kendetegnet ved dens fyldige og frugtige smag, der stadig bærer præg af afdæmpede jordtoner. Indenfor de sidste år, er der sket en stor udvikling på vinfronten i Spanien. Man deler normalt landet op i 3 forskellige klimaer, her det nordvestlige hjørne, som går under navnet det " Grønne Spanien ". Her er vinen ofte karakteriseret ved et højt syreindhold og der giver vinen en lidt syrlig frugt og mineralsk smag. Går man til den nordlige del af Spanien finder man et af verdens mest kendte vinområder. Disse vine er ofte kendetegnet ved medium syre, store modne druer og mineral duft og smag. Det er også i dette område, meget af den spanske Cava bliver lavet. I det sydlige Spanien er klimaet varmere og du finder her vine med medium syre, og en duft samt smag af sødmefuld frugt. Rødvin fra Spanien er mange ting, og der findes utallige varianter. Hos Masawine er du sikker på at finde en, som falder i din smag.