Smarte vinkøleskabe og fritstående vinkøleskabe fra Gvino

Der findes meget lidt, der er bedre end kold hvidvin og rosé på en sommereftermiddag eller en let tempereret rødvin til en god bøf. Der er lige så mange grunde til at investere i et fritstående vinkøleskab eller et andet vinkøleskab, som der er vine. Med et vinkøleskab får du et produkt, som er et almindeligt køleskab langt overlegent til vintemperering. Du kan justere det, så det passer præcis til de vine, som du gerne vil have afkølet. Læs mere om Gvinos vinkøleskabe herunder.

 

Få et moderne fritstående vinkøleskab

Hvis du har god plads i køkkenet, kan et fritstående vinkøleskab være en fantastisk tilføjelse. Eller måske har du et kælderrum, som du bruger til hobby og hygge? Hvis der er en bar, vil et fritstående vinkøleskab passe perfekt ind. Fordelene ved sådan et er, at du har fleksibilitet til at placere det, hvor du vil, og det kan indeholde masser af vinflasker. Gvino fører nogle rigtig flotte og stilrene fritstående vinkøleskabe. Det vil ofte føre til sjove samtaler med gæsterne, når man introducerer dem for sit vinkøleskab. Så vidt vides er der heller ikke registreret brok fra en eneste gæst, når der er blevet serveret kold hvidvin eller tempereret rødvin. De fritstående vinkøleskabe fra Gvino fås til afkøling, servering og opbevaring. Men du kan også få et fritstående vinkøleskab, der er velegnet til modning af vin i kælderen. Et fristående vinkøleskab til modning fra Gvino kan fås med ikke-transparente låger. Når du modner din vin, er de optimale forhold mørke og en temperatur på 12-14 grader samt en luftfugtighed på 60%.

Vinkøleskab i alle mulige former

Du kan selvfølgelig også få et andet vinkøleskab end fritstående. Der er vinkøleskabe til indbygning og under bordpladen. Hvis det skal stå ved siden af opvaskemaskinen, er der masser af kompakte muligheder. Det kan måske overraske, at Gvino anbefaler, at man fylder sit vinkøleskab ¾ med vinflasker. Det handler ikke kun om at have vin nok til alle sine gæster, men om at vinflaskerne er med til at regulere temperaturen i vinkøleskabet. Du kan læse mere om det på www.gvino.dk og udforske deres store udvalg af lækre vinkøleskabe. Uanset om du skal lagre eller modne din vin, vil et vinkøleskab tilføje noget unikt til dit køkken og til sommerfesten. Hos Gvino er de formentlig mindst lige så store vinelskere som dig, så de ved en masse om vin. Du kan altid henvende dig til dem med spørgsmål om deres køleskabe til vin.

Gvino